Качвате килограми, но не знаете от какво е породено това?

...
Качвате килограми, но не знаете от какво е породено това?
Коментари Харесай

Приемът на тези 3 лекарства води до затлъстяване

Качвате килограми, само че не знаете от какво е подбудено това? Хапвате здравословно, само че килограмите не престават да се натрупат? Това може да се дължи на медикаменти, които приемате, само че надали сте се замисляли върху това. Има 3 медикаменти, които са с подобен непряк резултат. В никакъв случай обаче не бързайте да спрете приема на лекарството, преди да се консултирате с здравно лице. То ще ви даде най-точни инструкции по какъв начин да действате в сходен миг.

1. Антихистамини
Хората, страдащи от алергия, са добре осведомени с резултата на тези медикаменти. Те обезвреждат действието на хистамина, който е посредник на алергичните реакции. Ако такива реакции се случват непрекъснато, човек е заставен непрестанно да приема антихистамини.
Те оказват помощ да се оправят с заболяването, само че се оказва, че тези медикаменти „ оказват помощ “ и наддават на тегло. Фактът е, че хистаминът понижава апетита и посредством обезвреждане на резултата от това вещество ние надлежно „ изгаряме “ апетита.
В такава обстановка би трябвало да включите в диетата си по-голямо количество, само че нискокалорични храни: зеленчуци (особено зелени листа) и плодове с ниско наличие на захар.

2. Антидепресанти
От антидепресанти се наддава на тегло!
Не всички от тях работят по същия метод. В този случай, ние сме по-заинтересовани от селективни инхибитори на противоположното захващане на серотонина, като Prozac. Ролята на тези медикаменти при наддаване на тегло се дължи на обстоятелството, че те предизвикват на човек възприятие за загуба на сила, уязвимост.
Мозъкът реагира на това възприятие, „ подбужда “ тялото, че би трябвало да „ яде “, да яде нещо висококалорично, да вземем за пример, брашно и сладко. Ако в това време водим затънал метод на живот, непотребните килограми няма да ви оставят да чакате.
Ето за какво, когато приемате такива медикаменти, би трябвало да намалите апетита си и постоянно да имате добра физическа интензивност.

3. Лекарства за високо кръвно налягане
Те понижават кръвното налягане. Наистина високото кръвно налягане поврежда както кръвоносните съдове, по този начин и сърдечния мускул.
В резултат на това някои процеси в организма забавят в действителност метаболизма. И това предизвиква наднормено тегло. За да се противодейства на този непряк резултат на антихипертензивните медикаменти, се одобряват диуретици.
Също по този начин е хубаво да включите в диетата си храни, които оказват помощ при храносмилането. Мазната храна е по-добре да се изключи от диетата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР