Качественият сън е от голямо значение за човека. За съжаление,

...
Качественият сън е от голямо значение за човека. За съжаление,
Коментари Харесай

Мед и хималайска сол: Магическа смес, която ще ви помогне!

Качественият сън е от огромно значение за индивида. За страдание, в наши дни от ден на ден имаме проблеми със съня, тъй като актуалният метод на живот предизвиква безпокойствие и стрес.

Разстройството на съня може да бъде фактор, пораждащ съществени проблеми, в това число сърдечно-съдови болести, които са причина за висока смъртност в света.

И това е забавно: Защо е здравословно да се спи на пода?

През 2011 г.European Heart Journal разгласява резултати от 15 научни проучвания, които демонстрират, че намаляването на съня усилва риска от сърдечно-съдови болести с 48% и усилва с 15% вероятността от инсулт.

Проблемите със съня постоянно са свързани с биохимични процеси, дължащи се на нараснали равнища на стресов хормон и нормално се демонстрират сред 2 и 4 сутринта.

Липсата на натрий в организма предизвиква проблеми със съня. Човешкото тяло се нуждае от сол, само че е значимо да знаете какъв брой сол би трябвало да консумирате. Тя би трябвало да бъде чиста непреработена сол без химически добавки, намиращи се в рафинираната индустриална сол.
Д-р Витело, шеф на Държавния университет в Сиатъл, организира изследване, което демонстрира, че ниските равнища на натрий провокират понижаване на размера на кръвта в организма.

Намаляването на размера на кръвта в тялото задейства нервната система, което усилва екскрецията на адреналина от надбъбречната жлеза. Холистичната медицина има практично и просто решение на проблемите със съня - примес от мед и хималайска сол е естествено средство, което ще ви обезпечи мощен и спокоен сън.

Необходимо е единствено пет супени лъжици мед и една чаена лъжичка хималайска сол. Поставете една чаена лъжичка от тази примес под езика, 20 минути преди лягане и оставете да се стопи.

Сместа работи и като подтиква равнището на серотонина в организма, което отстранява напрежението и ви дава спокоен сън.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР