Кабинетът на Главчев не е съгласуван с някого от ГЕРБ.

...
Кабинетът на Главчев не е съгласуван с някого от ГЕРБ.
Коментари Харесай

Делян Добрев: Кабинетът на Главчев не е съгласуван с някого от ГЕРБ

„ Кабинетът на Главчев не е координиран с някого от ГЕРБ. Не съм му звънял даже да му благопожелавам, с цел да не излезе, че му се меся в работата. Чувам кулоарни клюки, че ще има настоящи министри, които ще останат, измежду тях земеделският и транспортният министър. “ Това съобщи депутатът от ГЕРБ Делян Добрев.

По думите му Николай Павлов няма да бъде длъжностен министър на енергетиката, само че е допустимо това да е Владимир Малинов.

„ Когато ГЕРБ прави кабинет, ние носим ясна отговорност за имената, които предлагаме “, уточни Делян Добрев.

Добрев дефинира арестувания по следствието за контрабанда и подкупи в Агенция „ Митници “ Николай Николов-Паскал като митично лице, обвързвано с противозаконна активност от години.

Димитър Главчев показва лист на определените от него министри, напомня SafeNews. Това ще се случи на „ Дондуков “ 2, където президентът Румен Радев ще посрещне Главчев и представители на парламентарните групи. Процедурата се случва за първи път и беше написана с новите промени в Конституцията.

На 30 март Румен Радев избра ръководителя на Сметната палата за длъжностен министър председател и му разпореди да подреди служебното държавно управление.

Димитър Главчев даде обещание, че ще търси специалисти, равноотдалечени от партиите и ще направи тъй че президентът „ да не се срами да подпише указа “.

Източник: NOVA

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР