Кабинетът, който се съставя в момента е безпринципен. Това коментира

...
Кабинетът, който се съставя в момента е безпринципен. Това коментира
Коментари Харесай

Ивайло Вълчев: Това правителство, което се съставя в момента, е рожба на нещо твърде безпринципно

Кабинетът, който се сформира сега е непоследователен. Това разяснява в пресклуба на Българска телеграфна агенция в Стара Загора депутатът от „ ИТН “ (ИТН) Ивайло Вълчев, съобщи Българска телеграфна агенция.

„ Това държавно управление, което се сформира сега, е рожба на нещо прекомерно безпринципно “, съобщи Вълчев.

 

 Снимка: БГНЕС

Вълчев е на мнение, че държавното управление „ Денков-Габриел “ няма да докара до нищо положително, в случай че бъде утвърдено.

„ Оставаме с усещане, че се образува ръб на шефовете на някакво сдружение, а не държавно управление, което да работи за България “, разяснява Вълчев.

Според общинският координатор на партията в Стара Загора Жоро Христакиев, това евентулно бъдещо държавно управление е „ брак по сметка “. Като най-важна регионалният координатор на Има Такъв Народ дефинира тематиката за така наречен зелена договорка.

 

„ Не би трябвало да бъдем либералистичен настроени и с лека ръка да са отхвърляме от своето бъдеще “, разяснява Христакиев. Според него на първо място би трябвало да бъдат непокътнати работните места и комплексът „ Марица Изток “ се трансформира в новаторски център. Не може да гледаме на мините като една свободна територия за залесяване, добави още той.

От конференцията стана ясно, че локалните структури се приготвят за идните локални избори през есента.

Етикети: безпринципноправителстворожба
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР