Журналистката Валерия Велева коментира в ефира на Радио Пловдив, че

...
Журналистката Валерия Велева коментира в ефира на Радио Пловдив, че
Коментари Харесай

На всеки вот на недоверие му идва времето

Журналистката Валерия Велева разяснява в ефира на Радио Пловдив, че опозицията е закъсняла с вота на съмнение. Правителството няма да падне, само че на един избор постоянно му идва времето, акцентира Велева.

Това евентуално ще се случи след средата на януари. Преди това значимо е гласуването на бюджета, който ще мине с гласовете на ръководещите, и е самобитен избор на доверие. Дневният ред на Народното събрание, не е зависещ на председателството на Европейски Съюз. Проблемът е, дали ще има логичен спор? Фактите сочат, че единствено приказваме за битка с корупцията, а тя се шири на всички места. Корупчцията няма цвят.  Българска социалистическа партия би трябвало да се приготви с причини, а освен със подозрения да взе участие в дебата.
Относно Корнелия Нинова и вътрешнопартийната съпротива, Валерия Велева съобщи, че е нормализирала партията с гневна изразителност. Това е работата на опозицията, да диша във врата на ръководещите. Според Валерия Велева подготовката за този избор е съществено тестване за Българска социалистическа партия.

Интевюто с Валерия Велева е в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР