Журналистката на NOVA Елизабет Методиева и бившата гимнастичка Цветелина Стоянова

...
Журналистката на NOVA Елизабет Методиева и бившата гимнастичка Цветелина Стоянова
Коментари Харесай

Цвети Стоянова оцеля в катастрофа. Секунда я деляла от най-трагичното

Журналистката на NOVA Елизабет Методиева и някогашната гимнастичка Цветелина Стоянова са претърпели злополука в петък вечерта. Двете пътували към „ Студентски град ” след концерт. Зад кормилото била Елизабет. 

„ Карахме доста постепенно, даже се шегувахме, че по „ Цариградско шосе “ се движим с 40 км/ч. Стигнахме кръстовището при „ Г. М. Димитров “ и „ Драган Цанков “. Минавахме на зелен светофар, при което се обърнах на ляво и видях, че към мен с гневна скорост хвърчи друга кола. Дадох мощно газ и това може би ни избави, тъй като ни удариха откъм гърба. Сблъсъкът беше доста мощен. Полицаите, които пристигнаха на място, споделиха, че 1 секунда ни е деляла от най-трагичното. Ударихме си главите ”, описа Елизабет Методиева в ефира на предаването „ На кафе ”.

След случая Цвети Стоянова е била откарана в „ Пирогов ”, а Елизабет Методиева и другият водач – юноша на към 20 години – в Окръжна болница.

На 14-и юни, 2016 година, красивата спортистка направи опит за самоубийство, като скочи през балкона, само че за благополучие пострадванията от рухването не се оказаха съдбовни за нея и животоспасяващата интервенция, която претърпя, беше сполучлива. Както се споделя – има хора, родени под щастлива звезди и очевидно Цвети е една от тях.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР