Журналистът Тодор Балабанов от телевизията 7/8 на Слави Трифонов Станислав

...
Журналистът Тодор Балабанов от телевизията 7/8 на Слави Трифонов Станислав
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Жесток скандал между журналисти в Министерски съвет

Журналистът Тодор Балабанов от малкия екран 7/8 на Слави Трифонов  Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и продуцент. Роден е в провокира същински скандал по време на постоянния брифинг на ген. Венцислав Мутафчийски  Венцислав Мутафчийски Венцислав Методиев Мутафчийски е български доктор, офицер, генерал-майор, професор. Роден е на 20 в Министерски съвет.

В него взе участие и министър председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година

На живо: Борисов разкри: Започва всеобщо тестване в Банско

Заради това кой да зададе въпрос на Борисов, публицистите се изпокараха, а министър председателят се ядоса. В основата на абсурда бе Балабанов, който прояви непримиримост по време на задаването на въпросите си. Намеси се даже и пиарът на министър - ръководителя Севда Арнаудова. Това още повече вбеси Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година Той няколко пъти я помоли да си седне и я заплаши да я изгони.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР