Журналистът Олег Кашин объурна внимание на якето на руския президент

...
Журналистът Олег Кашин объурна внимание на якето на руския президент
Коментари Харесай

Скандал около последната почивка на Путин в Сибир!

Журналистът Олег Кашин объурна внимание на якето на съветския президент Владимир Путин, в което той бе сниман по време на почивката си в Тува. Съдейки по фотосите, то е произвеждане на американската марка Abercrombie & Fitch. В същото време аналогичното яке на Путин е с нашивки " Армията на Русия ", предава Блиц.



Якетата на външен тип доста си наподобяват. " Армията на Русия " е първата съветска марка облекла в стил Casual c иззразена милитаристична ескетика. Американската марка Abercrombie & Fitch пък има история, дълга над един век.  

Във връзка с това консуматори в мрежата упрекнаха Путин в кражба.  " Пак на американско яке сложихме наша емблема ", пишат консуматори в Туитър. Други се майтапят, че якето е подарък от президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, който Путин получил по време на последната им среща. 

Говорителят на съветския държавен глава Дмийтрий Песков отхвърли да разяснява догатките, че Путин по време на почивката си е носил яке американско произвеждане.  " Нямам информация, нищо не мога да ви кажа ", призна представителят на Кремъл. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР