Журналистът Калоян Константинов посочи: Получихме множество номинации в рамките на

...
Журналистът Калоян Константинов посочи: Получихме множество номинации в рамките на
Коментари Харесай

Калоян Константинов: Изправяме се срещу Емил Кошлуков, а не срещу БНТ

Журналистът Калоян Константинов уточни: " Получихме голям брой номинации в границите на един месец. Журито е от изтъкнати представители на специалността. Има и онлайн гласоподаване. Приканваме всеки, който желае да се включи идната година, да го направи. "

 

Калоян Константинов сподели: " Тазгодишните и миналогодишните спечелили са с оправдани награди. Тази година се изправяме против Емил Кошлуков, а не против Българска национална телевизия. Той е награден за повсеместен принос за щета в публицистиката. Това визира и Съвет за електронни медии, тъй като саботира избора на нов шеф. Кошлуков извърши голям брой вреди в проправителствени медии. Той работеше в ТВ7, Канал 3, Телевизия Алфа. Благодарение на този кух стаж, той застана отпред на Българска национална телевизия. Виждаме тенденциозното отразяване на съответни тематики, уволнение на качествени публицисти. Уважаваме сътрудниците, които си правят професионално работата в Българска национална телевизия, макар некадърното ръководство на Кошлуков. "

 

Калоян Константинов съобщи: " Важното е облагородяването на обществото. Това е критерият за полза. Прокламирането на избрани партийни линии не е в сгода на обществото, а на дадени политически кръгове. "  Константинов разясни, че " 24 часа " са спътник на Радио Китай, тъй като превеждат и препечатват техни материали доста постоянно. "
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР