Журналистът и приятел на Ванга - Сергей Кастарной хвърли света

...
Журналистът и приятел на Ванга - Сергей Кастарной хвърли света
Коментари Харесай

Идва втората дата с пет двойки, за която Ванга предупредила

Журналистът и другар на Ванга - Сергей Кастарной хвърли света в потрес по време на миналогодишната коледна стратегия на съветската телевизия.

Привързан към детектор на лъжата, той разкри, че приживе Ванга му е споделила знамение, съгласно което през 2020 година светът ще бъде изправен през сериозен потрес към две характерни дни. Това са дните, в които има насъбрания на пет двойки - 22 февруари 2020 и 22 декември 2020. Тя обаче го помолила да не разкрива предсказанието, до момента в който не му пристигна времето.

Веднага по-късно присъединяване той беше остро подложен на критика, че Ванга в никакъв случай не е говорила с точни дати, все пак пандемията от ковид се разпростра тъкмо към датата 22 февруари 2020.

Тогава Сергей Кастарнй описа още, че Ванга е предрекла епидемии и ненадейно експлоадиране на война за актуалната година. „ Епидемията може да е нелечима и да ескалира до доста съществени размери ", сподели предишния декември журналистът. Една година по-късно наподобява пророчеството се е сбъднало - светът се бори с подлия ковид, а война избухна сред Армения и Азербайджан.

„ Ванга въобще не се интересуваше от нумерология, само че изиска да не описвам тези неща, до момента в който не им пристигна времето. Те ще се осъществен в един миг и може би ще преобърнат живота на цялото човечество ", сподели предходната година по това време Кастраной, който още тогава беше уверен, че тези дати ще станат повратна точка за човечеството.

Според Кастарной Ванга предрекла още, че дни преди една от двете дати тъмнината ще скрие слънцето и в действителност на 14 декември ни чака цялостно слънчево затъмнение, което за жалост няма да може да се следи от България.

Това слънчево затъмнение е изключително, тъй като съответствува и с новолунието. Според астролозите товя вещае ново начало.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР