JPMorgan Chase наскоро оповести значителни загуби от ценни книжа, възлизащи

...
JPMorgan Chase наскоро оповести значителни загуби от ценни книжа, възлизащи
Коментари Харесай

Най-големите американски банки с невероятни нереализирани загуби

JPMorgan Chase неотдавна оповести обилни загуби от скъпи бумаги, възлизащи на към $40 милиарда неосъществени загуби от облигации за третото тримесечие на тази година.

Това е с 20% повече от предходното тримесечие и надвишава предстоящите загуби от $34 милиарда. Bank of America също регистрира обилни неосъществени загуби, възлизащи на $131.6 милиарда. Wells Fargo и Citigroup обаче към момента не са разкрили последните си данни за неосъществените загуби.

През второто тримесечие на тази година Wells Fargo оповести $40 милиарда неосъществени загуби на пазара на облигации, а Citigroup – $25 милиарда загуби на бумаги.

Рисковете, свързани с неосъществените загуби, привлякоха вниманието по-рано тази година с банкрута на Silicon Valley Bank.

Внезапният банкрут на банката през март беше провокиран от загуба в размер на $1 милиард от продажбата на част от портфейла ѝ от облигации с незадоволително покритие.

Оценките на Moody’s сочат, че банковата промишленост в Съединени американски щати е изправена пред групови неосъществени загуби на стойност почти $650 милиарда. Тези загуби са разследване от забележителния спад на облигациите, свързан от напъните на Федералния запас да поддържа по-високи лихвени проценти за нескончаем интервал от време.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР