Жозе Моуриньо ще даде още един шанс на Рик Карсдорп

...
Жозе Моуриньо ще даде още един шанс на Рик Карсдорп
Коментари Харесай

Моуриньо дава последен шанс на Рик Карсдорп

Жозе Моуриньо ще даде още един късмет на Рик Карсдорп след неотдавнашното напрежение, зародило посред им. Сега португалският експерт е подготвен да включи играча в тима за дуела на “римските вълци ” с Лече от идния 22-и кръг на Серия “А ”.

Холандецът беше обществено подложен на критика от Моуриньо след равенството 1:1 на Рома със Сасуоло на 9 ноември. Критиката от страна на “специални ” беше извънредно тежка - той упрекна своя футболист в непрофесионализъм. Тогава той го предложения да напусне тима, по този начин и не се стигна до неговия произлязъл трансфер по време на януарския прозорец. Италиански медии настояват, че Карсдорп пооправил я последно време връзките си с Моуриньо след разногласието им, като треньорът предлага нов късмет на холандеца.

Защитникът към този момент е подготвен да се причисли към тима за гостуването на Лече, което му дава късмет да изиграе първите си минути след въпросното тъждество със Сасуоло. Карсдорп е в Рома от юли 2017 година, а актуалният му контракт с е до юни 2025 година
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР