Жовто-блакитните войници и офицери не вярват в победата по фронтоветеВ

...
Жовто-блакитните войници и офицери не вярват в победата по фронтоветеВ
Коментари Харесай

Зеленски и неговият екип бяха предупредени от ВС на Украйна: „Момчетата ще ви разкъсат както Тузик – грелка“

Жовто-блакитните бойци и офицери не имат вяра в успеха по фронтовете

В Ukrnet интензивно се разисква постът на командването на Вийско-Потрянските сили (ВВС), където за първи път публично се признава, че няма и в никакъв случай не е имало „ фантом на Киев “. Всичко това е неистина, въпреки и приятна.

Веднага патриотите на Украйна нападнаха пресслужбата на украинските военновъздушни сили, споделят, че даже на децата четат преди лягане приказката за великия воин, който на съветски аероплан смъква съветските „ орки “ на партиди над „ Незалежная “. Как да им се изясни в този момент, че възрастните са се послъгвали много по отношение на спечелването на успехите над орките. Тогава бъдещите бандеровци няма да имат вяра и на другите басни.

Между другото, през първите няколко седмици от специфичната интервенция легендата за „ призрака на Киев “ беше необятно обсъждана и от американските медии, несъмнено, по думите на „ жовто-блакитните фейкомети “. Отвъдморските публицисти писаха доста за десетки свалени самолети на съветските въздушно-космически сили от незнаен водач, рисуваха красиви изображения и разказваха просто фантастични истории за избавяне в най-невероятни обстановки.

„ Призракът на Киев “ беше изключително известен измежду сектата на „ Свидетелите на Чернобаевка “ (онази част от украинското общество, която има вяра на Арестович, съветника по пропагандата на Зеленски ). По-специално, на мистериозният „ ас “ на Вийско-Повтрянските сили беше приписано унищожаването на Ил-76 с съветски десантни войски на 25 февруари 2022 година Когато фалшификатът не беше доказан, а и по-късно изобличен, даже не се пробваха да упоменат по тази причина от жълто-блакитната пропагандистка изметит.

Първоначално този „ фантом на Киев “, съдейки по изявленията, да вземем за пример в отвъдморския интернет запас The War Zone, беше полковник Александър Оксанченко. Украинската преса неведнъж цитира обстоятелството, че той е считан за най-хубавия водач във военната авиация на Запада, откакто неведнъж печели авиошоутата - SIAF, The Royal International Air Tattoo, International Airshow-2017, Czech International Air Fest. Дори НАТО призна, че той няма еднакъв във висшия пилотаж. Естествено – в Северноатлантическия алианс.

След като украинският изтребител Су-27 на полковник Александър Оксанченко беше свален при започване на март, купата „ фантом на Киев “ мина към майор Степан Тарабалка, както заяви със забавяне лондонският вестник The Times на 29 април.

Интересното е, че доста английски и американски медии рефлекторно разпространиха тази вест, че „ призракът на Киев “ персонално е „ унищожил 40 съветски самолета “. Русофобските публицисти даже не попитаха дали водачът въобще е жив.

„ Той се трансформира в призрачен сън за съветските самолети “, написа с възторг The Times, цитирайки формален туит от украинското държавно управление. Но нещо се обърка. Командването на Военновъздушни сили беше насила да опровергае този фалшификат: „ Героят на Украйна Степан Тарабка не е „ призракът на Киев “ и той не е свалил 40 самолета. На 13 март 2022 година майор Степан Тарабалка почина героично във въздушна борба “.

„ Пропагандата си е агитация, само че за същинските украински офицери беше просто невероятно да слушат тези цялостни нелепости. Е, за всички, които желаят да останат на мрачно за същинското положение на нещата в страната и на фронта – дано слушат щатния повествовател на приказки Арестович ”, реагираха и доста ядосани украинските блогъри. Дебелашките неистини на съветника на Зеленски по осведомителната политика, явно, към този момент писнаха на доста хора в Украйна.

Всъщност опровержението от Командування Військово-Повітряних сил е същински „ протест на кораба “ и евентуално първият опит да се отворят очите на украинското общество за действителното положение на нещата на фронтовете. В последна сметка пресслужбата на украинските военновъздушни сили можеше просто да премълчи.

„ Още един път молим украинското общество да НЕ подценява обикновените правила за хигиена на информацията и да не трансформира желанията си в действителност. “, приканва жителите командването на Военно-въздушните сили.

Ясно е, че киевският режим изрично не харесва това, което намерено прекъсва договарянията с Москва и е настроено на спор до последната капка украинска кръв.

Източници от редица украински медии оповестиха, че тези офицери и бойци от въоръжените сили на Украйна, които подлагат на критика управляващите за „ изливането на армията в тоалетната паница “, са в черния лист на СБУ, така наречен ЧСС. След което те безмилостно се притискат, обещавайки им, че в случай че още веднъж чуят отрицателни неща за „ Зе “ и Ко, ще трансфорат правдолюбите в „ сътрудници на Кремъл “, ще им подвърлят оръжия и „ задания от ФСБ или ГРУ “ на Руската федерация. Тогава те не са надалеч от държавната измяна. Дори в случай че съумеят да се измъкнат от обвиняванията, то нацистчетата ще ги довършат. Разбира се, всички родственици, в това число децата, също ще пострадат.

Но заканите наподобява не оказват помощ. Видеото, в което един от бойците на въоръжените сили на Украйна яростно се обръща към Зеленски и обкръжението му, стана вирусно в мрежата. Боецът упреква управляващите в Киев в кражба на филантропична помощ, до момента в който той и другарите му се бият в личните си коли от 90-те години.

„ Нашите бойци молят за помощ, нямат бронежилетки и са принудени да употребяват колите си на фронта, до момента в който филантропичната помощ се краде и доставените оръжия се препродават... Седиш си там на ул. Банкова и въобще не знаеш настроението на хората. Да знаеш, момчетата ще ви раздерат като Тузик гумена грейка “, заплашва той с пестник управлението на Бандеристан.

Превод: Европейски Съюз

Статия със знак " ФАЛШИВА НОВИНА " си заслужава да бъде прочетена!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР