Живущи в столичния кв. Овча купел“ ще протестират с искане

...
Живущи в столичния кв. Овча купел“ ще протестират с искане
Коментари Харесай

Заради премахването на пешеходен мост: В кв. „Овча купел“ излизат на протест

Живущи в столичния кв. „ Овча купел “ ще стачкуват с искане да запазят пешеходен мост , защото се планува да бъде отстранен по време на разширение на улица . Хората настояват, че няма обход , а мостът се употребява всекидневно , с цел да стигнат до учебни заведения и детски градини. Те споделят пред „ bTV “, че в случай че оборудването бъде отстранено, пътят им ще бъде продължен с най-малко 20 минути .

Съобщение. Снимка: Ani Slavkova, Фейсбук

„ Проектът не среща утвърждението на хората, които живеят тук, тъй като трафикът ще бъде доста огромен. Растителността беше изрязана, ще има запрашване “ , добави един от живущите.

Хората желаят мостът да бъде непокътнат или да се вдигне краткотраен подобен . Те допълват, че в противоположен случай ще блокират бул. „ Цар Борис III “.

Същевременно от Столична община увериха, че ще пуснат на по-чести шпации електрически рейсове . Живущите обаче са безапелационни, че с премахването на оборудването ще се реализира противоположният резултат и хората ще бъдат принудени да употребяват персоналните си коли, а не градският превоз.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР