Живка Кехайова, Zarata.infoДнес любителите на робството ще се поразходят на

...
Живка Кехайова, Zarata.infoДнес любителите на робството ще се поразходят на
Коментари Харесай

Днес любителите на робството ще се поразходят на открито, включително в Стара Загора

Живка Кехайова, Zarata.info

Днес феновете на робството ще се поразходят навън, в това число в Стара Загора. Става въпрос за " неутралчиците ", които и сега " договарят " разпоредбите в обществените мрежи да не си носят този път никога съветските флагове.

Сред тях безусловно ще са тези, които през днешния ден наложително се репчат и държат да е имало турско " иго ", с което да оправдаят личния си вътрешен порив да са били плебеи, т.е., евентуално с цел да се оправдаят, че ги влече и в този момент да са такива. Защо плебеи?

Защото каквото и да разправят, не става въпрос за това дали публично ще даваме оръжие на Украйна – ние и в този момент го вършим. Става въпрос за огромния цивилизационен избор да се хвърлим ли измежду провокациите на един непредсказуем, релативно свободен свят, в който всеки един би трябвало да отстоява себе си и мястото си всеки ден, или някак да се свием в остарялото пространство, в което всичко е ясно.

Съвсем ясно – има един батюшка-господар, а ние горките какво да вършим – мълчим и се подчиняваме с вяра да ни нахрани поради това, че мълчим и се подчиняваме, тъй като по никакъв начин не сме уверени, че имаме и други достолепия.

Та през днешния ден из 9 града ще се поразходят тези, които по никакъв начин не са уверени, че имат достолепията, качествата и силата да са цивилизовани хора. На тях няма какво да им кажа, а и няма смисъл. Искам да кажа на останалите – погледайте ги, разгледайте ги добре и в никакъв, но никога не позволявайте на децата си да слязат до това равнище – възпитавайте ги, учете ги, създавайте от тях персони с надълбоко вкоренено достойнство.

Уважаващи и самоуважаващи се жители на бъдещия свят, способни да бъдат потребни на него и себе си. Създавайте от децата си персони, които не пазят " неутралитет ", когато видят някой да убива, изнасилва и разрушава…

Които не поддържат по този подъл метод насилника. Които не избират да живеят в традиционно тресавище, тъй като не могат да изкачват върхове. Които просто не биха могли да симпатизират на честен урод като Путин и на прогнила античовешка империя, чието самоизтребление да пожелаят да споделят.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР