Живите динозаври - популярна пътуваща изложба, която показва как праисторическите

...
Живите динозаври - популярна пътуваща изложба, която показва как праисторическите
Коментари Харесай

"Живи" динозаври в реален размер гостуват в морската градина на Варна

" Живите динозаври " - известна пътуваща галерия, която демонстрира по какъв начин праисторическите животни са изглеждали в действителен размер, ще гостува във Варна от 10 юли до 3 септември, оповестяват уредниците.

В морската градина ще бъдат експонирани 24 скелета и макети на динозаври, пресъздадени с присъщите за дадения тип цвят, текстура, придвижвания и тон. Интерактивните фигури са извънредно реалистични и ще бъдат съпроводени с обстоятелства от историята на най-големите създания, крачили в миналото на планетата.

Това е първата по рода си галерия в международен мащаб. От началото на нейното показване е посетена от повече от 10 млн. души в Южна Америка, Холандия, Италия, Унгария, Румъния, Кипър, Гърция, Сингапур, Тайланд, Дубай и доста други. Събитието е част от програмата " Варна – Европейска младежка столица " 2017 и се осъществя с поддръжката на Община Варна.

Билети на цени от 10 лева за деца и 12 лева за възрастни и могат да бъдат закупени в онлайн и офлайн мрежата на Eventim, както и на място в морската градина, директно зад Пантеона. Работното време ще е от 10 до 22 ч.


© Организаторите на Spirit of Burgas

Всичко, което би трябвало да знаете за:Дневник на лятото (507)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР