Жители на София станаха свидетели на поредния случай на агресия

...
Жители на София станаха свидетели на поредния случай на агресия
Коментари Харесай

Пак агресия от велосипедист, заби юмрук в лицето таксиджия в столицата!

Жители на София станаха очевидци на следващия случай на експанзия на пътя, основен воин в която още веднъж е колоездач. След като велосипедист опустоши и влачи дребната Теа в Южния парк, а различен ряза с нож гумите на кола за спешна помощ, в този момент колоездач атакува с юмруци таксиметров водач. Случката се развива на оживена улица, при спирка на градския превоз, намираща се пред църквата на парк " Гео Милев ".
В ефира на „ Здравей, България” пострадалият Красимир описа за случилото се на кръстовище в София.
„ Двама възрастни мъже и три деца изскочиха ненадейно на пътното платно с колела. Натиснах клаксона отдалеко. Тогава един от мъжете застана пред колата и с много свадлив звук стартира да ме провокира да сляза. Опитах се да избегна ескалация на напрежението. Тогава той подвигна колелото и удари странично колата с него. Това ме принуди да спра и да изляза от автомобила. Обясних на мъжа, че не е редно да пресичат улицата, карайки велосипеди”, споделя Красимир.
Последвала словесна престрелка, в разгара на която колоездачът удря с пестник на таксиметровия водач и разрушава горната му джука. Веднага по-късно агресорът опитал да се извини.
Цялата преживелица е снимана от инцидентен минувач.

На фрагментите от видеозаписа, се вижда по какъв начин нападателният колоездач удря пестник в лицето на таксиметровия водач. Битият се подпира на колата. Леко ми се зави свят тогава, споделя Красимир. Тогава нападателят се опита да ми се извини, прибавя мъжът.

Спорът, приключил с пестник в лицето на Красимир, станал на пешеходната пътека пред зала „ Фестивална “ в София.

„ Сцепена ми е горната джука след удара. Оттокът затихва “, споделя удареният водач.
Той описа по какъв начин е зародил разногласието.

„ Бях на работа, в колата имах клиентка. Видях група велосипедисти, които пресичат, карайки по пешеходната пътека. Имаше и деца. Нямат право по този метод да минават. Трябва да слязат и да бутат велосипедите. След като изскочиха ненадейно, натиснах клаксона и в този миг единият от възрастните застана пред колата и стартира да ме провокира да сляза, с цел да се разправя. Трябваше да подсигурявам сигурността на клиентката. Колоездачът обаче подвигна велосипеда и удари странично колата “, съобщи Красимир.

Виктор, който станал очевидец и направил клипа, удостовери думите на пострадалия.

Това, което таксиметровият водач споделя, е истина, само че не можах да фотографирам по какъв начин велосипедистът удря с колелото колата.

„ Това ме принуди да изляза и да го запитвам какво желае. Неочаквано по време на разногласието получих удара. Предложих да извикаме полиция, с цел да се обясни кой е нарушил разпоредбите, само че той си потегли “, прибавя Красимир.

„ Не подадох тъжба, тъй като желая да приключа случая, с цел да не сътворявам огромни неприятности на индивида. Направил е неточност, само че не целя полза “, сподели още таксиметровият водач.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР