Жители на Бургас се събраха на плажа в парк Росенец

...
Жители на Бургас се събраха на плажа в парк Росенец
Коментари Харесай

Бургазлии откриха летния сезон на плажа в парк Росенец

Жители на Бургас се събраха на плажа в парк " Росенец " край лятното имение, обвързвано с почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган, с цел да открият летния сезон, заяви БНР.

На място хората откриха, че плажната линия е обрасла с трева и шубраци, осведоми още националното радио.

На последното правосъдно съвещание стана ясно, че от осъществената правосъдна експертиза експерт е открило значително разминаване на параметрите на плажната линия, посочени в кадастралната карта, и действителните ѝ граници. " Това е и съответната причина за самодейността през днешния ден ", съобщи пред БНР Бисер Русимов от Организацията за протекция на българските жители:

" С тези си дейности възобновяваме ходенията на плаж там, с цел да напомним, че това в действителност е плаж, а не е нещо друго, както желаят да го изкарат - земеделска земя и по този начин нататък. Организирано ще бъде тази седмица. Тепърва ще има и още такива проведени мероприятия, тъй като безочието на някои хора е безгранично ", добави Русимов.

" Хората, които настояват, че това не е плаж, ни предизвикат още веднъж да обновим протестните прояви ", сподели още деятелят.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР