Жители на 4 села се събраха в Курило в подкрепа

...
Жители на 4 села се събраха в Курило в подкрепа
Коментари Харесай

Пътници подкрепят обвинения шофьор за катастрофата край Своге: Никога не кара с превишена скорост

Жители на 4 села се събраха в Курило в поддръжка на обвинявания за автобусната злополука край Своге водач Григор Григоров. Всички те са пътували с него през годините и бяха безапелационни, че той в никакъв случай не кара с превишена скорост и е извънредно деликатен.

„ Гришата не е отговорен. Той е извънредно непретенциозен и добър човек”, сподели пред bTV Стефка Георгиева.

„ Вземаме пенсии, с които единствено Гришата може да ни вози, с цел да вървим по екскурзии, той ни прави доста отстъпки, доста почита възрастните хора. Нека съдът бъде обективен към него, дано да не поема негативността на управниците”, прикани тя.
Арестуваха водача на авариралия край Своге рейс Адвокатът на Григор Григоров съобщи, че той е в неприятно психическо и физическо положение.
С Гришата пътуваме от 8-9 година, той е на всички места с нас. Никога не е карал с превишена скорост”, безапелационна беше друга жена.

„ Винаги се возя на първата седалка, толкоз е деликатен, изчаква, не позволява да беседваме с него, до момента в който кара. Не сме виждали по-внимателен човек. За тази огромна и тежка злополука аргументите за сложни – в България некачествени пътища се строят от години, проливният дъжд. Възможно и той да се е разсеял”, означи тя.
Експеримент на bTV: Фаталният завой край Своге вкарва рейса в насрещното Шофьорът е безапелационен, че сътрудника му, който е бил зад кормилото на съдбовния рейс, не е карал с над 50 километра, както твърди прокуратурата
Други от събралите се в Курило обявиха, че Григоров е безупречен и постоянно следи рейсът му да е изправен.

Хората се опасяват по какъв начин Григоров ще понесе тежкия случай със 17 жертви и се притесняват, че ще рухне.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР