Жестоко убийство потресе Добрич. Двама млади мъже биха до смърт

...
Жестоко убийство потресе Добрич. Двама млади мъже биха до смърт
Коментари Харесай

Двама пребиха 52-годишен в Добрич, той издъхна в болница

Жестоко ликвидиране потресе Добрич. Двама млади мъже биха до гибел 52-годишен техен съгражданин. Тежкото закононарушение е осъществено в петък, а причинителите са арестувани и упрекнати ден по-късно, съобщи " Телеграф ".

Жертвата е открит в безпомощно положение на улица в града. Той е откаран в болница. Незабавно му е оказана здравна помощ, само че макар напъните на лекарите той е умрял.

Назначената съдебно-медицинска експертиза открила, че мъжът е станал жертва на тежко престъпно закононарушение и гибелта му е насилствена. По тялото му са открити голям брой травматични увреждания, показващи, че той е станал жертва на побой.

Незабавно във връзка със случая били подхванати голям брой процесуални дейности и дейности по търсене на извършител/и на тежкото закононарушение. В хода на следствието били събрани доказателства за съпричастността на двамата обвинени към убийството, като станало ясно, че са го направили по хулигански подбуди.

Работата по случая продължава под управлението и надзора на Окръжната прокуратура в Добрич. Предстои в съда да бъде импортирано и прегледано настояването на наблюдаващия прокурор за налагане на най-тежката мярка за неотклонение.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР