Жените най-често са онези, които се оплакват от несериозното отношение

...
Жените най-често са онези, които се оплакват от несериозното отношение
Коментари Харесай

Мъжките зодии, които никога не изневеряват

Жените най-често са тези, които се оплакват от несериозното отношение на мъжете и техните забежки. Ако и на вас ви е омръзнало от безскрупулни кръшкачи, може би е време да поканите на среща някой мъж от 4 избрани зодии.

Те са съществени джентълмени, които ценят и почитат дамите, показва Флагман. Когато са във връзка, подхождат отговорно към партньорката си и могат да отдадат сърцето си единствено на 1 човек. Нежни, грижовни и галантни, те са същинска фантазия за девойките, които неведнъж са се оказвали с разрушено сърце поради несериозници, похотливци и донжуани.

Ето и от кои зодии са мъжете, които в никакъв случай няма да ви изневерят:

Везни

Везните са спокойни и уравновесени. Те имат желязна дисциплинираност и самоконтрол. За тях сантименталната връзка и основаването на семейство са съществени неща и не биха изменили на своите правила с лека ръка. Държат на обичаната жена и не биха я наранили поради моментно въодушевление или нагон. Не биха си дали прошка сами сходно изменничество.

Рак

Представителите на зодия Рак почитат дамата до себе и не биха си разрешили да изгубят нейното доверие. Те имат вяра в любовта за цялостен живот и сродните души. Ако въпреки всичко по някаква причина усетят, че връзката им не върви, биха предпочели първо да я прекратят и по-късно да се впуснат в романс с различен човек. Любовните триъгълници и изневерите обаче по никакъв начин не са по усета им и строго ги осъждат.

Риби

Мъжете, родени под знака на Рибите, имат чисти сърца и намерения. За тях любовта би трябвало да остане неопетнена и свята. Когато са по отношение на дадена жена, тя е тяхна муза, богиня и център на Вселената. За тях всички останали дами стопират да съществуват или просто бледнеят на фона на тяхната партньорка. Ето за какво е извънредно нетипично за мъж от зодия Риби да изневери. По-скоро би търпял и преглъщал изменничества от страна на индивида до себе си, в сравнение с той самичък да постъпи по този начин.

Дева

За мощните представители на зодия Дева изневярата наподобява като нещо неприемливо. Тези мъже са извънредно съществени и виновни по отношение на дамата, с която се виждат или към този момент даже са основали семейство. Не биха си разрешили нито малък и почтен флирт, нито нищо по-сериозно. Девите са носители на висок морал и са кардинални, що се отнася до връзките и любовта. Същото отношение обаче чакат и от дамата, на която са подарили сърцето си. В случай на измяна биха си тръгнали, без да се замислят. Те строго осъждат фриволното държание и не биха дали прошка измяна, даже половинката им да съжалява горчиво за грешката си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР