Жените на рапърите от Ъпсурт ги съдят заради децата им.

...
Жените на рапърите от Ъпсурт ги съдят заради децата им.
Коментари Харесай

Жените на рапърите от Ъпсурт ги съдят

Жените на рапърите от Ъпсурт ги съдят поради децата им. Така излиза, че проблемите в групата не са единствено на сцената, както неотдавна стана ясно, че момчетата се разделят, а и отвън нея.

Танцьорката Илиана Колева е завела дело против бащата на щерка си Карина – Красимир Геров – Буч. Тя е поискала по-висока прехрана за детето, а на първото съвещание през януари съдът им е дал пролонгация да пробват извънсъдебно съглашение, която тече сега. Двамата се снабдиха с момиченце на 6 ноември 2013 година, само че малко по-късно се разделиха, написа Телеграф.

От 2015 година софиянката е обвързана с различен рапър – Игнат Андровски, който се подвизава като Иги. На 14 февруари т.г. двамата станаха родители, като се снабдиха с второ за нея момиченце, което са нарекли Нариса. 39-годишният Буч е ябълката на раздора и в самата група Ъпсурт – на последната им изява той не се появи на сцената, а най-вероятно по този начин ще е и за в бъдеще.

Ицо Хазарта също има драми с майката на огромната си щерка Аделина – Диана. Въпреки че са разграничени повече от 10 година, тя води ново дело против него за родителските права, откакто той завоюва попечителството над момиченцето.

През лятото Софийският областен съд е отхвърлил молбата й за възобновяване на родителските права над Аделина и е изменил избраните с решение от 2016 година ограничения във връзка с персоналните връзки – тя има право да вижда детето си в наличието на бащата или друго посочено от него лице всяка първа и трета неделя от месеца от 10 до 13 часа в първите 6 месеца, а по-късно – всяка първа и трета неделя от месеца от 10 до 19 ч.

Диана избяга от Хазарта в Англия, където чисти къщи, само че войната й с него продължава. Ицо от години има нова жена – балерината Женя Димова, която го подари с още една дъщеря – Лора, която през лятото ще стане на 10.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР