Американският сенатор от Републиканската партия Линдзи Греъм призова в ефира

...
Американският сенатор от Републиканската партия Линдзи Греъм призова в ефира
Коментари Харесай

US сенатор призова САЩ да дадат бомби на Израел

Американският сенатор от Републиканската партия Линдзи Греъм прикани в ефира на ЕнБиСи Съединени американски щати да продължат да доставят с бомби и боеприпаси Израел, с цел да се постави завършек на спора в Близкия изток.

В тази връзка той направи паралел с края на Втората международна война. По думите му точно с стартирането на атомните бомби над Хирошима Нагасаки е бил комплициран краят на Втората международна война, което съгласно Греъм е било „ вярно решение “.

Когато бяхме застрашени от заличаването ни като нация след Пърл Харбър и последвата война с германците и японците, ние взехме решението да сложим завършек на спора с атомните бомбардировки над Хирошима и Нагасаки. И това бе вярното решение. Ето за какво би трябвало да дадем на Израел бомбите, от които се нуждаят, с цел да приключат войната. Не могат да си разрешат да изгубят и ние би трябвало да сме до тях, с цел да сведем вредите до най-малко, уточни сенаторът от Южна Каролина.

По време на изявлението Греъм се ядоса, откакто водещият на предаването, в което участваше, му напомни, че преди време също Рейгън е спрял военна помощ за Израел – нещо, за което в този момент Греъм остро подлага на критика Байдън.

Греъм най-после прикани Израел „ да направи каквото е нужно “, с цел да се запази като еврейска страна.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР