Жени лидери и предприемачи от България ще имат възможноста да

...
Жени лидери и предприемачи от България ще имат възможноста да
Коментари Харесай

Стипендиантска програма за жени предприемачи стартира Women In Tech – Bulgaria!

Жени водачи и бизнесмени от България ще имат възможноста да завоюват образователна стипендия, която покрива до 75% от разноските им за лидерска МВА (ЕМВА) стратегия с помощта на контрактуваното публично партньорство сред Women in Tech – Bulgaria и Централноевропейския Университет във Виена (CEU).

Изискването за кандидатстване по програмата е най-малко 8 години опит на управителна позиция, а самият развой е в две стъпки:

Стъпка 1: Желаещите да се включат в програмата би трябвало да подадат документи към университета, които включват автобиография, мотивационно писмо, уверение за езикова подготовка, защото образованието се организира на британски и набор от дипломи за приключено обучение.

Кандидатурите /не забравяйте на последната стъпка да сложите отметка, че кандидатствате за стипендия на Women In Tech – Bulgaria!/

Стъпка 2: Членство в Women in Tech Global, което е изцяло гратис. Регистрация

В допълнение има и

Стъпка 3:, също изцяло гратис

Одобрените кандидатки по документи ще имат изявление с представител на университета и разглеждане на кандидатурата от страна на журито на Women in Tech – Bulgaria.

На 15 февруари ще се проведат „ отворени порти “ за всички, които имат спомагателни въпроси във връзка със стипендията, университета, програмата или друго. Събитието е гратис, след

Обучението, което Централноевропейският Университет във Виена (CEU) предлага за своята ЕМВА стратегия е напълно онлайн, по график, съгласуван с работните задължения на учащите. Дипломата от CEU, която ще получат бъдещите стипендиантки е акредитирана в Унгария, Австрия и Съединени американски щати.

„ Достъпът до качествено обучение, образованието през целия живот и придобиването на умения, които способстват за икономическото овластяване на дамите е идея, зад които стоя и като сполучлива жена бизнесмен в софтуерния бранш и като съ-основател на Women In Tech – Bulgaria ”, разяснява Ивелина Атанасова – Генчев. “За нас партньорството с CEU е опция за повече дами – водачи от България освен да получат обучение на международно равнище, само че и да станат част от световна общественост, с цел да развият своята кариера и бизнес “.

                                                                                               

Българският клон на Women in Tech, част от световното придвижване Women in Tech, започва активността си преди по -малко от година с упоритостта да построи ролеви модели за дамите в софтуерния бранш, да притегли повече дами в науката, технологиите и предприемачеството и да ги поддържа с следващо образование, кариерна консултация и мрежа от сътрудници. В последните месеци  Women In Tech – Bulgariа концентрира активността си главно в направление обучение в подтекста на  COVID пандемията и нуждата от преквалификация и акомодация на бизнеса

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР