Жената е сложно същество, за което няма упътване (за огромно

...
Жената е сложно същество, за което няма упътване (за огромно
Коментари Харесай

Внимание, пичове! Това са видовете женски номера във връзката

Жената е комплицирано създание, за което няма напътствие (за голямо съжаление). Ще споделим част от нашия опит, който се показва в дресиране на Цуца и ликвидиране на милиони мозъчни кафези (все още ревем за инвалидни помощи). Сред доста главоболия и удивителни силогизми установихме, че сериозната връзка е нещо доста занимателно, когато не се случва на теб. Причината се крие в мощната шизофрения – болест, от която страдат всички дами. Една жена омръзва, когато изиграе всичките си номера от програмата. Понякога се опита да добави и нови осъществявания, само че към този момент няма да се смееш и ще се чувстваш като публиката на Слави – смееш се, но от взаимност. Запознай се с част от познатите репертоари на дамата във връзка.

1. Романтичката
Винаги е първоначално. Тя е заставам доста време в самотност и е гушкала всички плюшени мечета, щото това е бил единствения досег до нейното тяло. Чували сме, че някой употребяват дълги и дебели предмети, само че не желаеме да влизаме в тази тематика, апелирам. Ти се появяваш като нейния рицар на бял Голф, Мерцедес, БМВ, Астра и др, а тя ще си обръсне краката и ще изравни храста, тъй като самотата е оставила своя белег, а и е време да те огледа с оня мокър и любвеобилен взор на женски добитък.

2. Перверзницата
Носенето на цветя е инвестиция за секс. Не приказваме за набраните тревотии в двора, а за нещо по-изпипано и аранжирано с усет. Ако правиш всичко в верния ред ще успееш да проникнеш в нейната дълбока и топла душа, която ще те направи благополучен. Стимулирането на хормоните ще ти помогне за хоризонтална позиция, в която ще можеш да видиш прелестната шпакловка на тавана й, когато не се развихрят косите й в такт с леглото. Това е една от прелестните персони, които виждаш при започване на връзката и в никакъв случай повече.

3. Невероятно влюбената
Тя идва в друго време, само че най-често, откакто си одрусал сливата. Жените имат едно скрито оръжие, с което да те управляват, само че щом си направил няколко сполучливи офанзиви ще би трябвало да знаеш, че ти е робиня. Ти ще поемеш ръководството на връзката и ще имаш цялостната независимост да правиш, каквото искаш с нея. В този интервал ще стартират и прелестните телефонни позвънявания като: „ Кво правиш? “, „ Много, доста, доста те обичам! “ и така нататък Няма нищо неприятно в тях, само че от време на време ще прекалява, а и секретарката ревнува, нали? Сексуалните връзки може да се трансформират, само че може да останат същите, което не е толкоз неприятно.

4. Истеричната
… съществува! Крие се в най-кошмарните ти сънища и след това избухва, когато си не запомнил някаква нелепост като: годишнината, обувките й, продуктите в магазина и доста други. Отношението ти е доста значимо, тъй като тук се взема решение твоята орис на Чехльо Терликов и ще би трябвало да покажеш, че владееш ситуацията. Изръмжи и овладей ситуацията. Истеричната идва, с цел да те тества, само че в множеството случаи ще блъфира. Не всичко ще става по нейния метод и би трябвало да привиква в този момент, с цел да няма трупове след това!

5. Постановление на Министерски съвет
Разбираш, нали? Тази личност се ражда в избран миг от месеца, а алтернативата е бебе. Избираш ПМС-а и ние ти палим една свещ, тъй като битката е доста тежка. Кошмарът в клетка стартира, когато тя отвори очи и уста, само че няма да те направи благополучен. Сутрешната тревога звъни с болки в цялото тяло и ги предава в твоето създание посредством мощни звукови талази, тъй като имаш уши. Тя ще те ненавижда, обича и ненавижда за 5 секунди и по този начин цяла седмица, че и повече!

6. Домошарката
Знаеш ли за какво не би трябвало да виждаш булката преди церемонията, тъй като ще се изплашиш от всички мерки. С тази персона ще се запознаеш, когато заживеете дружно. Домашарката е непрестанно положение и ще би трябвало да свикваш с нея, в случай че нещата са съществени. Тя е тестване на твоите усеща. Знаеш, че няма да поставя гримове и въобще няма да е тази, с която си излизал последните няколко години. Рязкото намаляване на атрактивността ще се следи последователно, но се обичате, нали?

7. Всички дружно
Това е висшото тестване на всеки мъж. Само най-хубавите оцеляват и можеш да се почувстваш поласкан, щото оценяваме геройството. Благодарим, че си станал сериозен и си ни оставил с доста свободни гърли. Предполагаме, че може да прави мусака и необикновен секс, с цел да се откажеш от толкоз доста, само че в случай че се оправя с едно от двете ще прежалим мусаката!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР