Жена откри жива жаба в пакет със спанак, който за

...
Жена откри жива жаба в пакет със спанак, който за
Коментари Харесай

„Не исках да я убия, но не я исках и в храната си": Жена откри жаба в пакет спанак от супермаркета

Жена откри жива жаба в пакет със спанак, който за закупила от магазин за хранителни артикули в американския град Детройт.

Когато Амбър Уорик се прибрала у дома, щерка ѝ отворила пакета и изпищяла. След това двете се успокоили, че хубавото в обстановката е, че не са изяли жабата, разяснява Fox 2.

„ Не бях видяла нищо, не бях усетила спомагателна тежест в пакета и не бях забелязала нещо да мърда. Не желаех да я убия, само че не я желаех и в храната си “, споделя Уорик.

От магазина показват, че това е индивидуален случай, който се проверява

Тя незабавно върнала пакета и жабата в магазина. Служителите в него пуснали земноводното на независимост и възстановили парите на клиентката си. Тя обаче е очаквала по-голяма отплата за неприятните страсти.

Говорител на Министерството на земеделието и развиването на селските региони разяснява пред Detroit Free Press, че никой не е подал сигнал за случая. Според него от магазина не е трябвало да пускат жабата, преди да се откри типът ѝ. Случаят е стигнал и до Администрацията по храните и медикаментите на Съединени американски щати.

Екземплярите могат да порастват до 32 см на дължина (без краката) и да доближат тегло до 3,25 кг

Служилите на магазина разясняват, че жабата се радва на дома си навън.

От Taylor Farms – фермата, която е отговаряла за пакетирането на спанака, се извиняват в свое изказване и дават обещание да продължат да дават „ най-пресните зеленчуци с най-хубаво качество за потребителите “.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР