Жена от Тетевенско разбира случайно, че е осъдена и е

...
Жена от Тетевенско разбира случайно, че е осъдена и е
Коментари Харесай

Абсурд: Oсъдиха жена без задължения и запорираха сметките й

Жена от Тетевенско схваща инцидентно, че е наказана и е със запорирана сметка, макар че няма никакви отговорности към никакви институции, предава NOVA.
52-годишната Дияна Микова от тетевенското село Гложене живее и работи със фамилията си в Белгия. Прибира се няколко пъти в година в родното си село Гложене. Преди седмица още веднъж е в родния си дом и взема решение да внесе средства, с които да оперира, по своя сметка в българска банка.
„ Служителката ми сподели, че парите, които желая да си употребявам, няма да отидат по предопределение, тъй като сметката ми е запорирана от частен правосъден изпълнител”, споделя Дияна Микова пред Нова тв.
Тя схваща, че е наказана от правосъдния реализатор по искане на Община Тетевен, тъй като дължала 1374, 51 лева за налози. Прави инспекция на място и открива, че има неточност.
„ Служителката ми се извини, сподели че е станала неточност, ще уведоми частният правосъден реализатор и ще се позволи проблема”, показва Дияна.
Проблемът, обаче, се задълбочава. Запорът на сметката продължава да не е вдигнат. ЧСИ-то продължава с дейностите си и запорира доходи на дамата от локалната кооперация, където тя членува. Писмото е получено преди ден. И налице са към този момент освен материални вреди, само че и морални.
„ Те подронват престижа ми, че аз не съм си платила 1374 лева и по тази причина са ме дали на съд. Това ще го разбере цялото село”, оплака се пострадалата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР