Жена от шуменско село, майка на три деца, успяла да

...
Жена от шуменско село, майка на три деца, успяла да
Коментари Харесай

Булка менте от Шумен измами мъж в Азербайджан

Жена от шуменско село, майка на три деца, съумяла да заблуди фамилия в Азербайджан, че желае да се ожени за сина им и ги измамила с 2271 евро.

Нашенката, която разказвала сълзливи истории, е наказана условно от Районен съд - Шумен в хода на кратко правосъдно разследване.

Р. С. признала обстоятелствата, изложени в обвинителния акт, без да се постанова събиране на доказателства. Така съдът определил наказване, като понижил избраното по закон с 1/3 и дамата получила 1 година отнемане от независимост с 3 години изпитателен период, оповестява Радио Шумен.

Булката менте залъгвала фамилията от 19 до 30 ноември 2020 година Била безработна и решила да заблуди мъж в чужбина. Чрез мобилното приложение " Уатсап " на направления се свързала с Р. М. от Азербайджан. Той знаел турски и посред им незабавно се завързал диалог. Нашенката напряко споделила, че си търси брачен партньор. Обяснила, че родителите ѝ били починали в злополука, само че я отгледала баба ѝ. Чужденецът споделил, че има наследник за женене и ѝ предложил да им гостува.

Р. С. поискала пари за интернационален паспорт, по-късно за билет за рейс, след това за аероплан. Нужни били и средства за мито за златните бижута, които наследила от татко си и ги носела. Когато азербайджанецът споделил, че няма повече пари, тя спряла да подвига телефона си.

Нужно било време за разплитане на измамата, само че в този момент дамата е осъдена и единствено чистото ѝ правосъдно минало я измъкнало от по-солидно наказване.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР