Фолк певицата Емануела е типичен представител на зодия Скорпион и

...
Фолк певицата Емануела е типичен представител на зодия Скорпион и
Коментари Харесай

Емануела заплашила жестоко участничка в Ергенът

Фолк певицата Емануела е характерен представител на зодия Скорпион и е хубаво да не ѝ пресичат пътя, тъй като можеш да бъдеш затрит от торнадо. Тя е известна и със своята ревнивост и поради нея се оказва, че е заплашвала много нападателно една от участничките в " Ергенът ". 

Изпълнителката на " Нотариално удостоверен " е взела страха на паметна участничка от риалити формата, която проговори в подкаста " Не съм подобен човек " през какъв смут е минала при запознанството си с певицата. 

" Запознанството ми с Емануела е извънредно занимателно. Бях попаднала в една обстановка, където неин някогашен правеше опити да ме смъква. Техни познати по този начин го бяха изкарали, че надали не аз съм с този човек. В този миг те са си имали някакви връзки към момента и Емануела се беше доста ядосала.

Чак ми беше писала. Беше ми взела страха. В следствие се разбра, че нещата не са тъкмо по този начин. Тя пристигна в в заведението, където работех тогава, и като я видях се стресирах. Викам си: " Край. Тази ще ме убие ". Останах извънредно прелестно сюрпризирана от нейната реакция и метода, по който тя подходи. Извини ми се, ненадейно за мен ", съобщи Киара. 

По-късно двете стават приятелки и Емануела я кани да стане част от нейната музикална компания и да я продуцира като певица. Двете не престават да работят и до през днешния ден, а Киара сигурно внимава доста да не се засече с някой от мъжете на шефката си, защото повторно надали ще й се размине, написа show.blitz.bg.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР