Жена от американския щат Пенсилвания, изчезнала преди 31 години, е

...
Жена от американския щат Пенсилвания, изчезнала преди 31 години, е
Коментари Харесай

На 2700 км от дома: Жена, обявена за изчезнала преди 31 години, е открита жива (СНИМКА)

Жена от американския щат Пенсилвания, изчезнала преди 31 години, е откритта в старешки дома в Пуерто Рико, оповестява Ей Би Си Нюз. Властите даже са я оповестили за мъртва. Разстоянието от вкъщи на Патриша Копта и мястото, където е открита е 2700 км.

Съпругът на 82-годишната жена съобщи, че е изпитал облекчение, когато е схванал, че жена му е жива.

Патриша Копта е живяла в Питсбърг и постоянно е пътувала до разнообразни места поради естеството ѝ на работа. Тя е била ревностна римокатоличка и постоянно е посещавала неделните литургии.

Жената е изчезнала пред 1992 година Години на ред не е имало никаква диря от Патриша Копта, когато не изпраща писмо до брачна половинка си Боб, в което показва, че е била преследвана.

Докато е била в Пуерто Рико тя е почнала да страда от деменция, а по-късно е настанена в дом за възрастни хора.

Направен ѝ е и ДНК тест, който е посочил, че незнайната жена е Патриша Копта.

Тя е работела в Съединени американски щати като модел и инструктор по танци. Преди да се омъжи Патриша Копта, постоянно е посещавала Пуерто Рико с другари.

„ Тя просто обичаше океана, плажа, слънцето “, сподели 78-годишната ѝ сестра Глория Смит.

Преди да изчезне, е споделяла, че е виждала ангел. Лекарите тогава са открили, че Патриша Копта е имала признаци на шизофрения. Сега, въпреки и с деменция, Партиша си спомня първата среща със брачна половинка си.

Изчезването на дамата шокира както управляващите, по този начин и фамилията ѝ. Полицията стигна до такава степен, че да се съветва с екстрасенс, до момента в който Боб Копта не си спомня, че жена му е споменавала, че би желала да отиде в Пуерто Рико поради приятното време. Той даже разгласява реклами в пуерториканските вестници, само че по този начин и не получава отговор.

Когато е настанена в дома за възрастни, Патриша споделя, че е пристигнала в Пуерто Рико с круизен транспортен съд от Европа.

Новината за намирането ѝ е обявена от обществен служащ, който се свърза с полицията в Пенсилвания.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР