Жена на 41 г. по чудо се размина без всякакви

...
Жена на 41 г. по чудо се размина без всякакви
Коментари Харесай

7 тона товар от ТИР премаза кола край Хитрино

Жена на 41 година по знамение се размина без всевъзможни контузии откакто 7,5-тонен товар от ТИР се стовари върху колата й в региона на шуменското село Хитрино. Пътният случай станал към 9.20 часа през днешния ден, оповестяват от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Шумен.
Двете возила пътували в посока Силистра, само че преди разклона за село Хитрино шофьорката зад кормилото на „ Ауди “ подала мигач, че ще завива. Явно лидерът на камиона „ Мерцедес “ с турска регистрация я забелязал късно. Камионът понижил, само че при внезапното прекъсване паднала голяма ролка, която превозвал. Тя била тежка 7.5 тона и безусловно премазала задната част на колата.
След случая дамата е била откарана в болничното заведение в Шумен, само че при обзор не са открити никакви контузии и е освободена.
Не подобен шанс е имал 23-годишният лидер на бус, който на Автомагистрала „ Хемус “ след моста при разклона за Нови пазар се сблъскал с камион. А.Б. от Варна е с пневмоторакс, няма фрактури и е оставен за лекуване в болничното заведение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР