Жена е обвинена, че е потърсила своя двойничка в социалните

...
Жена е обвинена, че е потърсила своя двойничка в социалните
Коментари Харесай

Жена издири и уби своя двойничка, за да инсценира собствената си смърт - Свят

Жена е упрекната, че е потърсила своя двойничка в обществените медии и я е умъртвила, с цел да симулира личната си гибел. Шокиращият случай е от Германия. За него писа през вчерашния ден.

Властите настояват, че Шарабан К., 23-годишна козметичка от иракски генезис от Мюнхен, е търсила в интернет дами, които доста наподобяват на нея, след което е умъртвила една от тях, с цел да се укрие, оповестяват немските осведомителни организации.

Случаят е наименуван " ликвидиране на двойник " по отношение на немска национална приказка за нереален еднакъв дух, само че думата " двойник " значи и чужд, който наподобява на близнак.

Полицията открива окървавеното тяло през август предходната година в паркиран мерцедес в Инголщат, Южна Германия.

Първоначално в отчетите жертвата в действителност е разпозната като Шарабан К., само че при аутопсията пораждат въпроси по отношение на самоличността на тялото.

Накрая жертвата е посочена като Хадиджа О., 23-годишна блогърка за хубост от прилежащата провинция Баден-Вюртемберг.

По-късно полицията оповестява, че това е Шарабан К. са били " поразително идентични " на външен тип.

На 19 август управляващите задържат Шарабан К. и нейна другарка и ги упрекват в организирането на схемата.

Подробности за случая и хипотетичните претекстове не бяха обществено оповестени от управляващите до тази седмица, когато стана ясно, че съгласно прокурорите Шарабан К. е възнамерявала да изфабрикува личната си гибел поради счепкване със фамилията си.

" Разследването ни докара до догатката, че обвинената е желала да се укрие след фамилния скандал и да фалшифицира личната си гибел ", сподели Вероника Гризер, прокурор от Инголщат, в изказване.

Разследващите открили няколко опита на Шарабан К. да се свърже посредством обществена медия с дами, които наподобяват на нея, в седмицата преди убийството. Действала под псевдоним и се опитвала да си провежда срещи с дамите. Много от опитите ѝ били несполучливи, само че най-после съумяла с Хадиджа О., като ѝ отправила предложение, обвързвано с козметиката.

Шарабан К. и Шекир К. са упрекнати, че са отвели дамата в гориста околност между Хайлброн и Ингощат, където са я намушкали смъртоносно.

Миналата седмица са били издадени заповедите за арестите. Двете са изправени пред пожизнен затвор.

Говорителят на полицията Андреас Айхеле сподели пред немския в. " Билд ": " Оръжието на закононарушението не е намерено, само че доказателствата са доста. Жертвата е била убита с повече от 50 удара с нож, лицето ѝ е изцяло обезобразено ".

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР