“Желание за промяна има и то е много по-сериозно, отколкото

...
“Желание за промяна има и то е много по-сериозно, отколкото
Коментари Харесай

Анализатор: Единствено БСП може да спре ГЕРБ

“Желание за смяна има и то е доста по-сериозно, в сравнение с беше на предходните избори. Второ има един привършен модел, който няма капацитета да даде визия и небосвод напред. ” Това съобщи пред Българска национална телевизия политическият анализатор Росен Карадимов.
Той акцентира, че ма тектонични придвижвания изпод, които могат да изненадат социолозите и точно по тази причина те се застраховат, че това, което споделят не е прогноза, а моментно положение. “Кой очакваше, че юни месец площадите ще бъдат цялостни. На 4 април, католическият Великден, студентите, които учат в чужбина даже да не са онлайн, ще бъдат в България, а те бяха в основата на митингите против властта през лятото ”, посочи Карадимов.
 Корнелия Нинова с 5 стъпки за мощно българско земеделие Корнелия Нинова с 5 стъпки за мощно българско земеделие
„ Ковид рецесията още повече потвърди нуждата от сериозна смяна в селскостопанската политика. Трябва да дадем безапелационна дър...
Според специалиста икономическата паника у българите ще стане водеща. Той уточни, че този от политиците, който даде визия, явен небосвод, непоклатимост и предсказуемост за смяна има доста огромен късмет този път да бъде чут. “Не е обикновено в един цялостен мандат, който приключва, 1 месец преди края на Народното събрание да не бъде регистрирано свършеното от държавното управление и дали подхожда на предизборната му стратегия. В една естествена страна ръководещата партия влиза в изборите с доклад на свършеното ”, подлага на критика ръководещите Карадимов.
Той посочи, че в предизборната си стратегия от 2017г. ГЕРБ са дали обещание създаване на единна осведомителна система сред Здравна каса, Национален осигурителен институт, Национална агенция за приходите, лечебните заведения и доставчиците: “Беше заложено и приемане на специфичен закон за намаляне на административната тежест и въвеждане на правилото на безмълвното единодушие в администрацията - в случай че на подадена молба от жител не бъде отговорено в границите на 14 дни, това значи, че администрацията е съгласна. Само тези две неща вършат гражданска война в страната. Те не са изпълнени. За жал тази стратегия бе употребена главно за ликвидиране на разнообразни стремежи на разнообразни браншове. ”, изрази страдание Росен Карадимов.
“Има една опозиционна партия с действителния късмет да победи ГЕРБ, и това е ”, бе безапелационен специалистът. Помолен от водещата да опише обстановката в левицата, Карадимов разяснява, че сега Българска социалистическа партия е в доста добра политическа и организационна кондиция. “В последните 5 години Българска социалистическа партия за пръв път в цялата ни 30-годишна история след Прехода не направи нито едно безпринципно деяние. Това е извънредно значимо. Българска социалистическа партия не влезе в коалиция с ГЕРБ, отхвърли постове, отхвърли места. Държа се кардинално. ”, акцентира Карадимов.
“Корнелия Нинова бе подложена на критика преди 4 години, когато издигна кандидатурата на Румен Радев. Сега същите хора, които я подлагат на критика, тогава я укоряваха, че не издига партийна кандидатура, а на самостоятелен претендент. Нинова завоюва президентските избори. Удвои парламентарната група, усили евродепутатите на Българска социалистическа партия и направи пробив в локалната власт. ”, напомни политическият анализатор. Запитан за вероятно напрежение в левицата, Карадимов отговори, това е обикновено, тъй като огромна част от елита на Българска социалистическа партия отпреди 5 години е бил лишен от привилегията да участва непрестанно в Народното събрание и да бъде закрепостен и в органите на партията. “Ако вие желаете да видите Българска социалистическа партия отпреди 5 години, аз не желая да я виждам. Аз желая да видя една модерна лява партия с директно определен водач. Това е най-съвременният метод. ”, съобщи Росен Карадимов.
 Явор Божанков: Лобизмът в това Народно заседание се трансформира в негова емблема Явор Божанков: Лобизмът в това Народно заседание се трансформира в негова емблема
Докато едни хора страдат, други направиха много пари, тъй като лобизмът в това Народно събрание се трансформира в негова емблема. Това съобщи депутатът от...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР