Извратен тип изкара акъла на млада пловдивчанка в парка под

...
Извратен тип изкара акъла на млада пловдивчанка в парка под
Коментари Харесай

Извратеняк шокира момиче на Бунарджика

Извратен вид изкара акъла на млада пловдивчанка в парка под Бунарджика. За неприятния случай момичето описа пред кореспондент на " Марица ".

Миналия четвъртък Силвия се прибирала към у дома от работа. Било малко след шест часа вечерта. Младата жена вървяла из долната част на парка, покрай една от детските площадки. Тъй като няколко часа по-рано градът бе ударен от мощна стихия, кътчето за игра пустеело. Посетители съвсем липсвали и на главните алеи. Вниманието на Силвия било привлечено само от мъжки контур, провиснал върху една от пейките. Щом се обърнала към него, тя забелязала, че мъжът не просто си почива, а старателно се е заиграл с мъжкото си достолепие.  

„ В първия миг се стъписах, след това доста се ядосах, тъй като това е следващият път, в който ставам очевидец на такава сцена. Възмущението ми взе превес и не устоях - започнах да му викам и да го застрашавам, че се обаждам на полицията. Уж тези хора са доста страхливи -  очаквах да се стъписа и да избяга. Действията ми обаче не го впечатлиха изключително. Той стартира да ми приказва нещо, само че даже не го разбрах. Уплаших се и потеглих към основната алея, тъй като не знам какво щеше да направи. След няколко секунди очевидно си беше „ приключил работата “ и го нямаше. Реално към този момент нямаше смисъл да крещя полиция “, описа Силвия.

Това не е първият път, когато младата жена се среща с сходни мастурбатори. Тя с омерзение си спомни преживелица отпреди няколко години, когато видяла мъж да прикрива непристойните си дейности с вестник, до момента в който следи една от детските площадки. По думите, доста хора не ги виждат, тъй като онанистите били майстори на дегизировката.

Понякога се маскирали като спортисти и се правели, че бягат за здраве по павирания път, който води към върха на хълма. Така те „ събирали материал “, а малко по-късно се скривали в храстите и започвали да подмятат реплики на преминаващите девойки.

Шефът на Оперативна програма " Общинска защита "  Александър Стайков обеща, че чиновниците му ще поемат по-сериозно самодейността, в границите на пълномощията и отговорностите си. Той призна, че за разлика от Цар-Симеоновата градина, на Бунарджика няма непрекъсната защита. Въпреки това, по негово предписание, при опция екипите на ОП-то обхождат и хълма. По думите на Стайков, за справяне с сходни проблеми отношение би трябвало да вземат и чиновниците под пагон на Второ районно управление (на МВР), както и на бранш " Общинска полиция ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР