Тя е единствена и неповторима, толкова години, ако има нещо,

...
Тя е единствена и неповторима, толкова години, ако има нещо,
Коментари Харесай

Лили Иванова със зашеметяващо начало на Турне 2024! Само тя умее да обедини целия народ!

„ Тя е единствена и неповторима, толкоз години, в случай че има нещо, някой, който може да сплоти целият народ, това е Лили Иванова. Доказателство беше какъв брой генерации имаше на едно място в залата и всички реагираха по един и същи метод “, колкото да сдръжа страстта си Елена след концерта на Лили Иванова в Благоевград, с който започва Националното ѝ турне 2024.

 

Стилиян Димитров прибавя: Обожавам Лили Иванова и нейното творчество! Лили може да я видите да пее, пред аудитория от 100 хиляди, може и да пее в зала със100 индивида! И постоянно влага едно и също (огромно) изпитание, постоянно си прави “работата ” брилянтно! Тя е освен Звезда и Икона, само че и същински експерт.

 

Лили е светове Лили е големина Лили е класа   ❤️  ❤️  ❤️ , безапелационен е Николай Митов.

 

Феномен. Концертът беше извънреден, а Лили сподели, че е единствена, смята Иван Митов.

 

Докосването до нейното изкуство е Магия, която не може да се опише с думи!, написа Цветелина Борисова.

 

Изключително красиви аранжименти, проличава, че музиката изпълва, усеща силата на хората и всички нейни песни за красиви и прочувствени, споделя разчувстваната 18-годишна Александра след изявата Лили Иванова в Благоевград. Александра споделя, че на другия ден е на матура, само че е желала да се допре до " феномена Лили ".

 

Това са единствено дребна част от отзивите на феновете след прочувствения първи концерт на Лили Иванова от Национално турне 2024!

 

Благоевргадската зала „ Скаптопара “ посрещна най-голямата българска попизпълнителка на крайници, нетърпелива да се впусне в магията, която тя рисува с гласа си.

 

Като нежна изповед звучаха песните „ Сълза “, „ Ако спра да обичам “, „ Животът “, „ Невероятно “, „ Този свят е жена “, а публиката като хипнотизирана очакваше и идната, и идната... 

 

Лили съумя да изненада почитателите си и с нов тоалет. В звук с най-новите международни фешън трендове поп примата се появи в Благоевград със сребриста къса рокля с голям брой пайети.

 

Дрехата с дължина няколко пръста над коляното разкриваше изваяните крайници на изпълнителката, а блещукащите на светлината детайли придаваха още по-нежно лъчение на придвижванията й.


Облечена в луксозния си тоалет, примата потопи публиката в океан от любов. През целия концерт Лили Иванова общуваше доброволно с феновете си, която се смееше с нея на чистосърдечни смешки и разкази за прекарвания от предходни концерти. 

 

Близостта с публиката бе толкоз прочувствена, че Лили Иванова слезе от сцената, с цел да пее дружно с хората пред сцената обичаната на генерации ария „ Щурче “, след което предложения всички в залата да пеят с нея „ Детелини “, а на финала на песента възкликна непринудено: „ Прекрасна, прелестна аудитория! “.

 

Преживявянето бе толкоз мощно, че и Лили, и публиката не помниха за студа в залата, потопени в топлината на взаимната любов. " Лили Иванова- велика и неповторима! Концерт в гр. Благоевград в студена зала! Зала цялостна с аудитория от Перник, София и Благоевград! Хората стоят облечени с якета в спортната зала тъй като е студено, а тя която е най - великата и недостижимата певица в България, тя трябваше в студената зала да пее! Тя се принуди да каже, че и е доста студено, с цел да подхващат дейности и да и обезпечат малко топлота! Възхищавам ти се Лили Иванова!!! Поклон за прелестния концерт, на който се показа ослепително, както постоянно!!! Велика си! Благодаря ти от сърце! ", написа във Facebook нейна въодушевена почитателка.

 

Впечатляващо бе, че деца танцуваха на воля на шлагерите на Лили Иванова, доказвайки, че за песните й няма възраст и че няколко генерации българи израстват с тях.

 

Ненаситната аудитория дълго приветства Лили Иванова и бенда ѝ, с което ги върна на бис, с цел да чуе мощта на тембърна на изпълнителката в една от най-трудните песни, изпълнявани в миналото от роден актьор - „ Камино “.

Вторият бис бе „ Присъда “, на която цялата аудитория бе към този момент на крайници, а доста от феновете се насочиха към пространството пред сцената, с цел да бъдат по-близо до Лили Иванова и до магията на концерта.

По традиция тя показа групата си – „ Li Orchestra ”, в състав Ангел Дюлгеров - китари, цигулка; Орлин Цветанов – цигулка; Огнян Енев - пиано, тромпет, саксофон; Иван Йорданов-Чери – китари; Росен Ватев - ударни, перкусии; Христо Михалков - бас китара и триото LaTiDa - бек вокали. В екипа са още Ангел Попов-Ачо – мониторен тонрежисьор, Антоан Хадад, THC – тон и осветяване, а организация и ПР – Николай Недеков.

Преди да слезе от сцената, Лили Иванова прегърна всеки от музикантите на сцената и още веднъж поздрави публиката, а събралите се към сцената хора я изпратиха до самия излаз на залата.

 

Следващата среща с публиката, част от Турне 2024, ще бъде в София, и то не къде да е, а в храма на Мелпомена - Народния спектакъл " Иван Вазов " на 20 май.

 

След това за по-малко от 7 месеца Лили обиколи още веднъж страната и изнесе 10 концерта. А тазгодишната й цел е още по-внушителна! Най-голямото име на бг попмузика и екипът ѝ ще изнесат концерти в най-големите зали на 19 града в страната.

 

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР