Известно е, че през 1983 г. Владимир Путин се жени

...
Известно е, че през 1983 г. Владимир Путин се жени
Коментари Харесай

Любопитни разкрития за разпада на семейството на Путин

Известно е, че през 1983 година Владимир Путин се дами за Людмила Александровна, някогашна стюардеса, с която се среща в Санкт Петербург. Имат две дъщери - Мария е родена през 1985 година и Катерина на идната година.

Семейството живее в Източна Германия, а девойките посещават немско учебно заведение в Москва, когато Путин е назначен за министър-председател през 1999 година

Международните медии по този начин и не разгласяват техни фотоси или фамилен портрет.

През 2008 година се появява обява, че съветският президент се е развел с Людмила и към този момент е благоприятен за 31-годишната съветска гимнастичка и носителка на златен олимпийски орден - Алина Кабаева.

Говори се, че той има деца от нея, само че всеки опит на медиите да схванат повече за това приключват безславно. Ясно е, че Путин добре управлява всичко, което се разгласява в страната му, а също по този начин е добър в изкривяването на действителни обстоятелства.

Путин и брачната половинка му Людмила публично се разделят през 2013 година

" Нашият брак завърши заради обстоятелството, че съвсем не се виждаме. Владимир е изцяло потънал в работата си. Децата ни пораснаха, живеят живота си, а аз доста не обичам публичността ", споделя Людмила през 2013 година

Твърди се, че някогашната първа съветска дама се омъжва през 2015 година за Артур Очеретни, 21-години по-млад от нея съветски предприемач. Двойката има замък покрай първокласния френски курорт Биариц, който коства към седем милиона евро. Имотът е платен единствено няколко месеца след развода на Владимир и Людмила, а притежател на вилата е Очеретин.

Людмила се срещна с Путин посредством общ другар и доста скоро след сватбата им се раждат двете дъщери. По това време Путин работи като сътрудник на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) и стартира да се издига по-високо в кариерата. Въпреки това Людмила се усеща все по-неудобно в кожата си.

Близка другарка на някогашните съпрузи Ирена Пиетс разказва началото на брака им в книгата си " Крехки другарства ". А точно, както тя декларира, Путин по това време нарушава обещанието си към своята жена да стои надалеч от света на шпионажа, когато през 1998 година приема длъжността началник на разследващата организация на Руската федерация - ФСБ, написа " Труд ".

Според Ирена, Людмила ѝ се оплаква по телефона, откакто Путин прима поста.

" Ужасно е ", споделя тя тогава. " Отново няма да можем да поддържаме връзка обикновено. Тази ужасна изолираност... Вече не можем да пътуваме, където желаеме, към този момент не можем да споделяме каквото желаеме. А таман започнах да пребивавам обикновено ", оплаква се Людмила тогава.

В книгата се показва още, че някогашната госпожа Путин на смешка разказва брачна половинка си като върколак. Той от своя страна споделя, че " всеки, който успее да търпи тази жена в продължение на три седмици, е воин и заслужава монумент ", се споделя още в книгата.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР