Известният роден изнасилвач Мариян Грудев бе закопчан във Великобритания при

...
Известният роден изнасилвач Мариян Грудев бе закопчан във Великобритания при
Коментари Харесай

Съден за изнасиване на студентки в Благоевград, арестуван във Великобритания за блудство

Известният роден изнасилвач Мариян Грудев бе закопчан във Англия при опит за блудничество.

У нас някогашният барман към този момент има присъди за сходни действия. През 2014 година той бе наказан на обезчестяване и блудничество с две студентки в Благоевград. Докато някогашната му другарка Гюдлфие го съди за полов акт, осъществен срещу волята й, пред Темида се ожали друга жена на име Веска, която била нападната измежду нощ на излизане от дискотека.

Мариян е родом от Ямбол, само че откакто е бил наказан за закононарушенията си в Благоевград, очевидно е решил да опитва си шанса отвън рамките на родината. Преди дни обаче той е задържан за опит за похищение и блудничество в британския град Уорингтън. По тъмна доба Грудев причакал жертвата на улицата и я завлачил със себе си в храстите. 19-годишното момиче обаче съумяло да избяга и потърсило помощ от минаващ наоколо таксиметров водач, който я откарал до полицейско ръководство.

На идната заран силите на реда популяризирали фотоси на насилника от камерите за видеонаблюдение и подхванали търсене. Усилията им дали резултат и 37-годишният Мариан бил задържан по сигнал на будни жители,пише Телеграф.

Мариан Грудев е изправен пред съда в Честър във вторник, само че отказал да признае виновността си и по тази причина ще се яви пред магистратите от Ливърпул в наличието на преводач. До тогава родният принудител остава зад решетките. Той е упрекнат в опит за обезчестяване.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР