Известният пловдивски адвокат Тодор Кръстев също коментира казуса с нараненото

...
Известният пловдивски адвокат Тодор Кръстев също коментира казуса с нараненото
Коментари Харесай

Адвокат Кръстев за насилника от Стара Загора: Ще му се иска просто да не се е раждал

Известният пловдивски юрист Тодор Кръстев също разяснява проблема с нараненото в Стара Загора 18-годишно момиче. Във фейсбук той показа мнение, въз основа на опита, който има през годините, видя Plovdiv24.bg . Ето какво написа той:

Оказа се, че без намесата на медиите в България правдивост не може да има. Цял месец човекоподобното от Стара Загора, накълцал с макетно ножче 18-годишното момиче, като ѝ е направил 400 разреза, счупил й е носа, и обръснал главата до голо, е бил на независимост.

И чак в този момент, месец по-късно, след репортаж по една национална телевизия, институциите се задействаха. Тези, които са се порязвали с макетно ножче знаят, че болката е жестока, неведнъж по-голяма в сравнение с с елементарен нож.

Това е цялостен садизъм; това е изродщина - осъзната, целенасочена, умишлена. Този примат, освен, че е разбирал какво прави, само че се е наслаждавал и забавлявал. Не знам, покъртен съм.

Обаче знам от юридическата си процедура на такива какво им се случва в пандиза, където неизбежно ще попадне. Защото там има всевъзможни, само че си имат собствен кодекс на достойнството. И в него за протегналите ръка на деца, а това 18-годишно момиче е дете, става ужасно.

Страшно ли? Нещо доста повече от ужасно го чака. Да не изпадам в детайлности, само че ще му се желае просто да не се е раждал. Но това е дребна разтуха за потърпевшата и околните й.

И е дефинитивна диагноза за обществото ни, в което деградацията е повсевместна, а институциите официални.

И отново ще повторя - добре, че са медиите. Хубави, неприятни - без тях няма да забележим и дребното правдивост, за която обезверено да се хванем.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР