Известният американски рапър Еминем наскоро си партнира с Crypto.com, която

...
Известният американски рапър Еминем наскоро си партнира с Crypto.com, която
Коментари Харесай

Рапарът Еминем влиза в партньорство с Crypto.com

Известният американски рапър Еминем неотдавна си партнира с Crypto.com, която разпространява акцията си „ Съдбата обича смелите “.

Маршал Матърс, прочут като Еминем, се причисли към листата на звездите, подкрепящи крипто борсата и портфейл Crypto.com.

В последната част от поредицата „ Съдбата оби§а смелите “, Еминем рапира на боксова тема, смесена с крипто диалект, в това число термини като Proof-of-Work.

Навлизането на Еминем в крипто бранша следва съдействието му със Snoop Dogg върху сингъл, който включва подмятания към NFT, в това число анимация, напомняща стила на Bored Ape Yacht Club.

Това съдействие с Еминем идва след предходното партньорство на Crypto.com с Мат Деймън през октомври 2021 година, като и двамата служат като мотивиращи представители в разнообразни спортни браншове, в това число футбол, Формула 1 и UFC, където Crypto.com взе участие интензивно като спонсор.

Докато предходната реклама на Мат Деймън с Crypto.com беше изправена пред рецензии за изобразяването на криптовалути, присъединяване на Еминем в новата реклама има за цел да разпространява марката без доста влияние върху цената на CRO, родната криптовалута на Crypto.com, която претърпя лек спад в цената през миналата седмица, отразявайки по-широката наклонност, следена при главните криптовалути.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР