Известният американски коментатор Гейбриъл Сейриг събра стотици изследвания на учени,

...
Известният американски коментатор Гейбриъл Сейриг събра стотици изследвания на учени,
Коментари Харесай

Учените са категорични! Ето кои са десетте неща, които правят жената идеална в очите на мъжа

Известният американски коментатор Гейбриъл Сейриг събра стотици проучвания на учени, свързани с това, което впечатлява мъжете у нежния пол и сумира 10 най-най-най-неща, будещи неспокойствие съгласно изследванията.

1. Светли очи

Публикация в De Femmes разкрива изследване измежду 900 мъже за това какъв цвят на очите е най-привлекателен за тях. 40% от интервюираните господа избират яркозелени или сини очи пред всички останали нюанси.

2. Нежност

Същият тест сподели, че мощната половина на човечеството се стреми обезверено да получи от дамата... Не, не секс и не вкусна вечеря, а деликатност! 46% от мъжете в проучването са поставили това качество преди всичко, на второ място е женският разум, на трето - възприятието за комизъм.

3. Парфюм

Оказва се, че мъжете си губят мозъка по аромата, който излъчват дамите и свързват нейната психика с него. С други думи, парфюмът не би трябвало да бъде единствено органично продължение на девойките, само че също по този начин и в естетика с миризмата на мъжа. Улавяйки тази наклонност, доста марки пускат ароматите в двойка - за него и за нея, които са като две половини на едно цяло, сближават и пораждат "химия " посред им.

Един от първите, подкрепили тази съблазнителна наклонност, е Yohji Yamamoto, която пусна сбирка от аромати за двама. Сред най-привлекателните ухания за мъжете са изтънчените нотки на лимон и бергамот, розов пипер, жасмин, пачули и мускус.

4. Извивки

45% от интервюираните 2000 мъже от учени от английски университет си признали почтено, че обичат, когато има какво да видят и допрян. Съзнанието им се вълнува от секси извивки на тялото и те са подготвени даже да си затворят очите за няколко спомагателни кг. Твърде слабите дами са съблазнителни в очите на единствено 34% от интервюираните.

5. Женственост

50% от мъжете са удостоверили от дълго време известната истина, че дамите в пола и на високи токчета са тяхната най-голяма уязвимост. И това не е единствено поради късата пола, само че е повсеместен облик на женствеността. Например, по-малко от 10% от интервюираните споделят, че харесват девойки в състезателен екип.

6. Трапчинка на брадичката

Невероятно, само че факт - 42% от мъжете са луди по трапчинката на женската брадичка. 23% обожават дамите с лунички, 21% си падат по бенките над горната джука (като на Синди Крауфорд) и по-малко от 6% нямат нищо срещу дамата да има пиърсинг на лицето.

7. Французойки

Проучване на Harris Interactive разкрива, че в своите полови мечти мъжете си се показват в обятията най-вече на французойки. Представителките на други националности не са толкоз атрактивни.

8. Разпусната дълга коса

В мъжкото въображение съвършената другарка има дълга спусната коса. 58% от мъжете избират тази визия и единствено 9% са дали своят вот за коса, изпъната обратно в стегната конска опашка или плитка.

9. Брюнетки

Господата избират русокоски? Оказва се погрешно. Според изследване на психолози за Scandinavian Journal, 53% от мъжете избират дами с тъмна коса за постоянен и благополучен брак.

10. Инициативност

Скандинавско проучване разсея още един мит – за желаните плахи и пасивни дами. 60% от мъжете са подготвени да свържат живота си с дами, които не се опасяват да поемат самодейността. Не се толерира нахалството, а мощните и самоуверени характери, които не се опасяват да поемат отговорност.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР