Известните личности доста често стават жертви на хакерски атаки, чрез

...
Известните личности доста често стават жертви на хакерски атаки, чрез
Коментари Харесай

Актрисата, която сподели своя гола снимка

Известните персони много постоянно стават жертви на хакерски офанзиви, посредством които злонамерени хора се снабдяват с персонални и от време на време чувствителни фотоси.

Случвало се е с редица актриси като Дженифър Лорънс да вземем за пример преди години. Случило се е и с  Уилоу Шийлдс , която познаваме от филмите за " Игрите на глада ".

Хакери са съумели по някакъв метод да се доберат до фотоси на Шийлдс, които тя не би желала да доближават до интернет пространството. И са почнали да я изнудват. Поне по този начин твърди самата актриса в профила си в Instagram.
 Снимка 616962

Уилоу Шийлдс обаче е решила да избере забавен метод. Тя разгласява в профила си в обществената мрежа въпросната фотография, с която е изнудвана от хакерите. Актрисата написа, че по този метод си връща контрола върху обстановката, споделяйки фотографията първа.

Според написаното от нея, хората, които я изнудват, настояват, че имат още сходни нейни фотоси, като даже и по-пикантни от тази. " Няма да разреша на някой различен да прави избори, засягащи личното ми тяло, няма да разреша на някой да има власт над мен. "

Шийлдс твърди, че към този момент е сезирала ФБР и се надява те да открият хората, виновни за това закононарушения. " Споделям това и тъй като знам какъв брой доста хора всекидневно са наранени от порно за отмъщение и приключване на голи фотоси. "  Уилоу Шийлдс приключва поста си с думите, че това е нейното тяло и ще го споделя с който си изиска.
 Бела Торн, един хакер и за какво публукива свои голи фотоси
Защо Бела Торн разгласява свои голи фотоси

Актрисата, певица и модел се оправя с хакерите

Нещо сходно направи и Бела Торн през 2019 година Тогава тя разгласява свои голи фотоси, с които е била изнудвана още веднъж от злонамерени хора.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР