Известни финансови анализатори изтъкват забележителна тенденция в търговските банки в

...
Известни финансови анализатори изтъкват забележителна тенденция в търговските банки в
Коментари Харесай

БРИКС: Америка изправени пред най-голямата икономическа катастрофа в историята

Известни финансови анализатори акцентират забележителна наклонност в комерсиалните банки в Съединени американски щати, която припомня на събитията, предшестващи пазарния срив през 2008 година

Обръщайки внимание на това, Робърт Кийосаки, прочут с бестселъра си “ “, изрази угриженост, че тази ликвидация на банкови заеми може да предшества срив, по-голям от този през 2008 година Той акцентира, че единствените печеливши от спада на американския пазар наподобява ще бъдат страните от БРИКС, защото те последователно се отхвърлят от зависимостта си от $.

Кийосаки настоятелно посъветва физическите лица да изтеглят средствата си от банките в очакване на все по-предизвикателния световен финансов сюжет. Той предвижда, че идният срив може да надмине историческите прецеденти и да докара до нескончаем интервал на възобновяване.

Споделяйки опасенията си посредством X (Twitter), Кийосаки предизвести почитателите си:

През последните две години Кийосаки настойчиво предупреждаваше за идна злополука на американския пазар. Преди това той акцентира по какъв начин появяването на валутата на БРИКС може да отслаби позициите на щатския $ на международните пазари, като даже стигна до такава степен, че предвижда краха на $ при въвеждането на валутата на БРИКС.

Той изрече съмнение, че въздействието на отхвърли на БРИКС от $ може да окаже доста въздействие върху разнообразни браншове в стопанската система на Съединени американски щати, като евентуално увеличи цената на локалните валути по отношение на $ на интернационалните валутни пазари.

 

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР