Известната блогърка Мама Нинджа предупреждава за опасна мода сред децата,

...
Известната блогърка Мама Нинджа предупреждава за опасна мода сред децата,
Коментари Харесай

Мама Нинджа предупреждава: Oпасност, деца изскачат пред...

Известната блогърка Мама Нинджа предизвестява за рискова мода измежду децата, която се популяризира с огромна скорост в цялата страна.



Мария Пеева написа в страницата си, че майки от 3 разнообразни града са й изпратили роман за рисковите си срещи на пътя с хлапетата. Те Деца изскачат ненадейно пред коли на пътя, вършат смешни физиономии и бягат.

Ето разказите на трите дами:

“Прибирах се с колата и в една от кварталните ни улички сред колите видях, че нещо шава. Намалих, съвсем стопирах и тогава видях две хлапета на 7-8 години, които изскочиха напълно предумишлено и притичаха пред колата. Аз набих спирачки, а децата се смееха и избягаха, удовлетворени, че са ме изплашили. ”

“В понеделник вечерта отивам за нощна промяна. Чакам тролея, на спирката има възпитаници от две близки учебни заведения. Един хлапат, съгласно мен в 6-7 клас, с развързани връзки на обувките, се правеше на забавен, като причакваше колите и скачаше на платното да мине пред тях. И това стана няколко пъти. Направих му забележка, а той ми се изрепчи безочливо и стартира да се смее идиотски. ”

“Две момчета на 13-14 години на два пъти предумишлено изскочиха пред колата на ул. Нишава в София преди пресечката с “П.Ю.Тодоров ”. Добре, че карах доста постепенно. Държаха се необичайно и несъответстващо, на второто изскачане не устоях и си отворих прозореца и се развиках, само че каква изгода – все едно на стената приказвам, просто се затичаха. Тома държание ме изуми. ”
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР