Известен крипто аналитик прогнозира, че Биткойн (BTC) може да отбележи

...
Известен крипто аналитик прогнозира, че Биткойн (BTC) може да отбележи
Коментари Харесай

Биткойн: Ето на каква цена може да се търгува Биткойн след халвинга

Известен крипто аналитик предвижда, че Биткойн (BTC) може да означи обилни облаги в близко бъдеще, като евентуално може да доближи диапазон сред $40,000 и $50,000.

Неотдавна квантовият анализатор, прочут като “ ” показа прозренията си със своите клиенти в YouTube, предвиждайки доста нарастване на цената на Биткойн с наближаването на идващото халвинг събитие. Това събитие се случва почти на всеки четири години и понижава възнагражденията за добиването на нови BTC блокове.

PlanB повдигна въпроса по отношение на каква би могла да бъде цената на Биткойн към халвинг събитието, което би трябвало да се случи през април 2024 година и предложи да я изчислим благодарение на 200-седмичната пълзяща междинна. Според неговия разбор 200-седмичната пълзяща междинна понастоящем се усилва с почти $500 на месец. Като се умножат деветте месеца по $500, се получава $4,500.

Настоящата 200-седмична пълзяща междинна стойност на Биткойн е малко под $28,000, тъй че прибавянето на $4,500 към нея би довело до 200-седмична пълзяща междинна стойност от почти $32,000 все още на халвинг събитието.

Традиционно Биткойн има податливост да бъде с към 50% над 200-седмичната си пълзяща междинна стойност сега на халвинга, което сочи към евентуален ценови диапазон от $40,000 до $50,000.

Миналия месец анализаторът уточни и знак, който допуска, че водещият по пазарна капитализация криптоактив евентуално ще стартира бичи поход. Този знак включва цената на BTC да надвиши двугодишната си осъществена себестойност, което исторически алармира за идно рали.

Понастоящем Биткойн се търгува на цена от oколо $30,000, с лек спад от 0.7% през последните 24 часа. Ако прогнозите на PlanB се осъществен, скокът на цената ще съставлява значимо нарастване с от 31% до 64%.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР