Известен анализатор на криптовалути отправи предупреждение, в което предполага, че

...
Известен анализатор на криптовалути отправи предупреждение, в което предполага, че
Коментари Харесай

Анализатор отправя предупреждение за алткойн пазара – ето за кои криптовалути става въпрос

Известен анализатор на криптовалути насочи предизвестие, в което допуска, че в случай че Биткойн (BTC) продължи възходящата си траектория, алткойните може да изгубят инерция.

“ “, крипто пълководец, уточни, че въпреки някои алткойни да изпитват скокове през интервалите, когато BTC остава релативно постоянен, тези скокове евентуално ще намалеят, откакто Биткойн възобнови възхода си. Той обаче се въздържа да уточни съответни цифрови активи.

През последните две седмици водещата по пазарна капитализация криптовалута означи незабравим скок в цената си, като се повиши от към $27,300 на 15 октомври до настоящата си цена от почти $34,000, отбелязвайки 25% нарастване.

Друг крипто анализатор, “ “, акцентира внезапното повишаване на стойностите на алткойните, защото пазарите на криптовалути се покачват в тандем с Биткойн. Rekt Capital означи, че Биткойн Кеш ( BCH ) е претърпял 25% растеж и наподобява е подготвен да тества границата от $100 като равнище на поддръжка.

Chainlink (LINK), децентрализиран снабдител на пророчески услуги, е различен алткойн в радара на Rekt Capital, който сега набира мощ. Трейдърът означи , че въпреки LINK да се показва извънредно добре, той бързо се доближава към историческо равнище на опозиция.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР