Извънредни студиа по NOVA и NOVA NEWS ще следят в

...
Извънредни студиа по NOVA и NOVA NEWS ще следят в
Коментари Харесай

Начало на войната в Украйна – извънредни студиа по NOVA и NOVA NEWS предават събитията на живо през целия ден

Извънредни студиа по NOVA и NOVA NEWS ще наблюдават в действително време динамичната военна обстановка в Украйна и реакциите на България и света, откакто съветски сили бомбардираха тази заран редица украински градове, в това число Киев.

След удълженото издание на утринния блок „ Здравей, България “, водещата Марина Цекова ще открие двучасовия специфичен формат „ Ударът против Украйна “ на NOVA в 17:00 часа.

Извънредното студио на NOVA NEWS,  с водещи Любомир Огнянов и Десислава Пейчева, стартира в 15:00 часа и ще продължи до 17:00 часа.

Горещите тематики, свързани с военната интервенция в Украйна ще бъдат дискутирани и в изключителното издание на „ Денят онлайн “ с Наделина Анева от 21:00 часа по NOVA NEWS. 

Журналистите на Нова Броудкастинг Груп ще осведомят феновете за последните събития от Украйна, България и света във всички осведомителни излъчвания на NOVA и NOVA NEWS. Свидетелските разкази на хора, намиращи се на украинска територия, директни репортерски включвания, експертни отзиви и политически разбори на гостите в изключителните студиа, ще добавят комплицирания пъзел в днешния ден.  
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР