Изумителните умения на домашен любимец събраха погледите на варненци вчера

...
Изумителните умения на домашен любимец събраха погледите на варненци вчера
Коментари Харесай

Изумително: Куче на скейтборд събра погледа на варненци!

Изумителните умения на домакински любим събраха погледите на варненци през вчерашния ден на входа на Морската градина, видя кореспондент на Varna24.bg.

Чаровен френски булдог, накичен с грейка, направи атрактивна проява по каране на скейтборд пред слисаните погледи на минувачите.

Кученцето избутваше със задните лапи скейтборда, до момента в който с предните стоеше върху него, до момента в който стигне под арката, а по-късно деликатно обръщаше посоката и се пускаше по наклона към Слънчевия часовник. 

Четириногият скейтбордист съществено изръмжа на детенце, което се опита да се заиграе с него.

На въпросът: " Как успяхте да го научите това? ", стопанинът на кучето отговори сбито: " Има си учебно заведение, където ги учат ".

Ето и препоръки от интернет,  в случай че имате време и самообладание да се заемете с образованието на домашния ви любим в сходни умения:

Застанете зад скейтборда и подайте ръка над него с кучешки лакомства до носа на вашето кученце. Бавно насочете вашето кученце към скейтборда, до момента в който то стъпи върху него. И откакто кучето ви стъпи на дъската, го похвалете, че е на нея.

Придържайте се към гладки повърхности, дръжте го надалеч от пътища и други рискове и не го изпращайте по стръмен надолнище от какъвто и да е тип, колкото и мек да е, до момента в който не е готово. Точно както при хората, някои кучета саатлетични, безстрашни и задоволително рисковани, по тази причина скейтбордът идва много естествено за тях.

Булдозите са една от дребното породи кучета, които скачат на скейтборд. Тези очарователни домашни любимци са придобили умеене, което някои хора даже не могат да овладеят и в този момент са известни с това, че могат да бъдат подготвени. 

Не всички кучета обаче харесват скейтбордове. Счита се, че кучетата лаят по скейтбордове и ги ненавиждат заради реакцията им на гонене. Този инстинкт кара кучетата да покачат защитния си механизъм. Шумът може да раздразни сензитивния слух на кучето, защото колелата ще тракат и издават звуци, които са доста необикновени за кучетата.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР