Изцяло новото поколение на първия в света 100% електрически масов електромобил- LEAF,

...
Изцяло новото поколение на първия в
света 100% електрически масов
електромобил- LEAF,
Коментари Харесай

Новият Nissan LEAF с награда за Най-добър електромобил

Изцяло новото потомство на първия в света 100% електрически масов електромобил- LEAF, получи престижната награда Най-добър електрически автомобил по време на годишния конкурс DieselCar and EcoCar във Великобритания.

Признанието за Nissan LEAF идва от страна екипа на изданието DieselCar and EcoCar, след като те са изпитали и оценили повече от 175 нови пазарни оферти в действителни условия, формирайки последна оценка на тяхна база.

“Ако търсите стандарт в света на електрическите коли, няма да сполучите търсейки освен това от новия LEAF ”, разяснява Иън Робертсън, редактор в списанието DieselCar and EcoCar. “Зареждането на LEAF е доста по-бързо, като 80% заряд може да бъде доближат за по-малко от час, като в това време с по-добро пътно поведение и доста по-привлекателен дизайн колата ще бъде и по-търсена. И докато електрическите автомобили бяха решение за пионерите и хората с втора кола, новият LEAF отваря вратата към електрическото шофиране на доста по-голяма публика ”.

С богат набор системи за повишение на активната сигурност и редица системи за , само преди няколко дни новият LEAF се превърна и в първата кола, която получи оценка от за сигурността си от по време на още по-строгите краш тестове на самостоятелната асоциация Euro NCAP.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР