Изтребители на американските и японските въоръжени сили проведоха съвместен полет

...
Изтребители на американските и японските въоръжени сили проведоха съвместен полет
Коментари Харесай

Изтребители на САЩ и Япония респектираха КНДР над Японско море

Изтребители на американските и японските въоръжени сили организираха взаимен полет над Японско море в проява на мощ , оповестява " Ройтерс ".

Това се случи, откакто във водите, разделящи Япония и Корейския полуостров.

Целта на учението е била " проявление на комбинирани качества за въздържане и противопоставяне на районните закани ", се показва в известие на американската войска.

Япония и Съединените щати желаеха да покажат своята обща решителност след последните ракетни тествания на Северна Корея, обясниха двама американски чиновници, поискали анонимност.
 Япония чака нови провокации от Северна Корея
Япония чака нови провокации от Северна Корея

Включително тест на нуклеарно оръжие

Вчера КНДР провокира ново напрежение в Източна Азия, изстрелвайки три ракети в Японско море единствено часове, откакто президентът на Съединени американски щати след срещи с водачите на Япония, Индия и Австралия.

Една от ракетите, съгласно представители на Южна Корея, наподобява е най-голямата междуконтинентална балистична ракета (ICBM) на Пхенян с подобен обсег от към 15 000 километра - задоволителен, с цел да бъдат достигнати Съединените щати.

Съвместният полет на осем изтребителя от военни бази в Япония е включвал четири американски самолета F-16 и четири японски F-15, съгласно японските сили за самозащита.

Пхенян неотдавна ускори тестванията на оръжия, възобновявайки изстрелването на ракети с огромен обхват за първи път от 2017 година през март.

Сеул и Вашингтон се притесняват, че страната може да се готви и за
 Две ракети изстреля Северна Корея
Две ракети изстреля Северна Корея

Пхенян означи визитата на Джо Байдън в Сеул и Токио
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР