Източник: Міністерство закордонних справ УкраїниОфициалният представител на украинското Министерство на

...
Източник: Міністерство закордонних справ УкраїниОфициалният представител на украинското Министерство на
Коментари Харесай

Украйна за обвиненията на Беларус срещу украински дипломати в шпионаж: Това е провокация

Източник: Міністерство закордонних справ України

Официалният представител на украинското Министерство на външните работи Олег Николенко дефинира като провокация изказванията на беларуските спецслужби, че е " ликвидирана резидентура " в украинското посолство в Минск, заяви Би Би Си, представена от.

" Белоруската страна е записала като " шпиони " чиновници на украинското посолство в Минск, които публично съставляват разнообразни украински институции... Преди войната тези хора организираха стотици срещи с публични представители на Беларус. Такава активност надали може да се назова " под прикритие ", - написа Николенко във " Facebook ".

" Разчитаме, че крайната цел на тази провокация не е усилване на антиукраинската нервност в Беларус, с цел да бъде оправдана поддръжката за въоръжената експанзия на Русия против Украйна ", показва Николенко.

Припомняме, по-рано CNN цитира специалисти от НАТО, съгласно които самата Беларус се готви да се причисли към военните дейности и беларуското държавно управление приготвя опрощение за включването на страната в експанзията против Украйна.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР